NCA 10.000 stappenchallenge

Bij Chiropro zetten we ons graag preventief in voor uw gezondheid. Door meer te bewegen en minder stil te zitten houdt u uw bewegingsstelsel gezond! We nodigen u daarom uit om mee te doen aan de NCA 10.000 stappenchallenge die van 16 oktober tot en met 5 november 2016 wordt georganiseerd door de beroepsvereniging van chiropractoren in Nederland! Goed voor uw gezondheid en u kunt er ook nog eens leuke prijzen mee winnen!

Meedoen in slechts 3 stappen

  1. Installeer de PACER app op uw smartphone.
  2. Open vervolgens de app en meldt u aan als nieuwe gebruiker. Kies als ‘Username’ Chiropro-achternaam waarbij u achternaam vervangt door uw eigen achternaam.
  3. Druk rechts onderin op het icoontje ‘Groups’ en zoek de groep NCA Stappen Challenge. Druk achtereenvolgens op deze groep en op ‘Join Group’.

Heeft u geen smartphone? Geen probleem bij Chiropro liggen er gratis stappentellers voor u klaar zodat u toch mee kunt doen.

Doe mee en win!

De hoofdprijs is natuurlijk een betere gezondheid, maar daarnaast zijn er leuke troostprijzen te winnen:

  • Voor de meest actieve deelnemer ligt er een originele FitBit One stappenteller klaar.
  • De meest actieve praktijk van Nederland wint 5 toegangskaartjes tot de expositie Bodyworlds in Amsterdam. Deze kaartjes zullen wij in dat geval verloten onder alle deelnemers van Chiropro.
  • De drie meest actieve deelnemers van Chiropro winnen een Jawbone UP MOVE stappenteller.

Stappen tellen: leuk en gezond!

De kans is groot dat u lichtelijk verslaafd raakt aan het stappen tellen. Op een miezerige dag moeten de kinderen ineens mee naar buiten voor een potje voetbal en u belt bij de buren aan om te vragen of u de hond vandaag misschien mag uitlaten. Klinkt als onzin, maar dat is de magische werking van een stappenteller. Door bewust bezig te zijn met de hoeveelheid beweging op een dag wordt het steeds meer een uitdaging en bereikt u het minimale aantal van 10.000 stappen per dag voor u er erg in heeft. Onderzoek heeft aangetoond dat 93% van de mensen die een stappenteller zijn gaan gebruiken blijvend meer zijn gaan bewegen en zo een positieve bijdrage leveren aan hun eigen gezondheid. Lees ons blog ‘Sta op en Beweeg‘ voor meer informatie over het belang van bewegen voor uw gezondheid.

Gratis rugscreening

De stappenchallenge duurt van 16 oktober tot en met 5 november 2016! Ter afsluiting van de challenge bieden wij iedereen op 5 november 2016 een gratis rugscreening aan.

Team Chiropro geeft u het goede voorbeeld door ook mee te doen aan de challenge en we wensen alle deelnemers heel veel gezonde stappen toe!