Zwanger? Laat je informeren door Chiropro!

Bij Chiropro hechten we veel waarde aan preventie en in het kader hiervan bieden we vrijblijvende informatie aan op onder andere onze website en door middel van presentaties.

Bent u zwanger en bereidt u zich graag goed voor op de mooie en spannende tijd die er voor u aanbreekt? Het Verloskundig Cursus Centrum Nijmegen biedt in samenwerking met onder andere Chiropro een nieuwe cursus aan: Zwanger Nu! Chiropro verzorgt tijdens deze cursus de volgende drie presentaties:

Bewegen en Sport

We vertellen u waar u op moet letten bij het bewegen tijdens uw zwangerschap. Wat mag u wel doen en wat kunt u beter eventjes laten? Wat mag u voelen zonder u er druk om te maken en wanneer moet u ingrijpen? Welke oefeningen zijn goed om te doen? Wij geven u antwoord op deze en vele andere vragen.

Cursusaanbod in de regio

Wij informeren u over de beschikbare cursussen in de regio Nijmegen en omgeving. Welke cursussen zijn er voor u en uw partner, waar kunt u terecht voor begeleid sporten tijdens uw zwangerschap en wat kunt u verwachten van deze cursussen.

Bekken en baby

Chiropro informeert u over pijnklachten aan het bekken en incontinentieklachten. Ook geven we u tips over hoe u bijvoorbeeld een voorkeurshouding kunt voorkomen bij uw ongeboren kindje.

Geïnteresseerd? Kijk op de website van VCCN voor meer informatie en de data waarop de cursussen worden gegeven.