OVER ONS

Uw chiropractor voor Nijmegen Lent en omstreken

Bij Chiropro brengen we mensen weer gezond in beweging. Wij staan voor zorg zoals wij zelf behandeld zouden willen worden. Wij bieden u daarom unieke zorg met een professioneel maar tegelijkertijd ook persoonlijk karakter.

Team chiropro

Compleet

Naast de unieke chiropractische gewrichtscorrecties hebben we bij Chiropro meerdere specialisaties in huis en daarmee een grote verscheidenheid aan behandeltechnieken. Denk hierbij aan mobilisatie,  trigger point therapie, kinesio/medical taping en dry needling. Daarnaast zoeken we proactief naar mogelijkheden tot samenwerking met andere medische disciplines. Soms kan een combinatie van therapieën namelijk een nog beter resultaat opleveren. Behandelingen zullen ondersteund worden met persoonlijk advies en persoonlijke oefenprogramma’s om de effectiviteit van de behandeling te vergroten en het terugkeren van de klachten te voorkomen. 

Professioneel

Chiropro is aangesloten bij de grootste, oudste en meest erkende vakbond van Nederland, de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA). Daarnaast zijn we ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Sport Chiropractie (NVSC). Wij hebben nascholing in een hoog vaandel staan, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.

Steeds meer wetenschappelijke studies tonen aan dat de chiropractische aanpak voor allerlei aandoeningen zowel veilig als effectief is. Chiropro werkt samen met de wetenschapscommissie van de NCA en Annique Holleman heeft zelf ook onderzoek gepubliceerd.

Persoonlijk

Klantgerichtheid staat bij Chiropro centraal. Wij verwezenlijken dit door middel van vriendelijk personeel, flexibele openingstijden en tijd voor persoonlijke aandacht. U moet zich als klant gehoord, begrepen en geholpen voelen.

Wij geloven erin dat patiënt en therapeut samen kunnen zorgen voor het beste herstel. Daarom betrekken wij onze patiënten graag actief bij het herstelproces. Naast uitgebreide uitleg en advies over uw klachten tijdens het eerste consult houden wij regelmatig informatie avonden en zijn er gratis tips en adviezen op onze website en onze  te vinden.