Rug Analyse Dagen

Last van rug of nek? Plan nu een afspraak.

Loopt u al langere tijd met rug- of nekklachten? Dan wordt het tijd om er een keer goed naar te laten kijken door één van onze rugspecialisten. In de maand november kunt u bij chiropractiepraktijk Chiropro in Nijmegen Lent gebruik maken van een gratis ruganalyse.

LET OP: Via deze link maakt u een afspraak voor een gratis analyse. Voor het maken van een afspraak voor een regulier eerste consult of vervolgconsult kunt u gebruik maken van de mogelijkheden op de pagina afspraak maken.

Chiropractoren Annique Holleman, Manu Pinkster, Robbie Correll en Camille Verfaillie van Chiropro geven u in 15 minuten inzicht in uw klachten.

Kampt u met rug- of nekpijn?

Meldt u nu aan voor een vrijblijvende analyse en ontdek of chiropractie iets voor u kan betekenen. Loopt u al enige tijd bij de fysiotherapeut maar werkt dit maar tijdelijk? Biedt medicatie alleen een verlichtend effect, maar geen oplossing? Heeft u al eens gehoord over chiropractie, maar de stap nog niet durven maken? Dan is onze ruganalyse de uitgelezen kans om gratis en vrijblijvend kennis te maken met onze specialisten.

Nieuw: welke sport past bij u?

Dit jaar bieden we tijdens de ruganalyse dagen ook de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend uw lichamelijk fitheid te testen! Met behulp van speciaal hiertoe opgestelde testprotocollen onderzoeken we of uw bewegingsapparaat klaar is om te gaan sporten, adviseren we u of een sport wel of niet geschikt voor u is en wat u er eventueel aan kunt doen om hier verandering in te brengen.

Wat kunt u verwachten?

Een analyse (of rugcheck) start met een gesprek met de chiropractor over uw klachten. Daarna volgt een houdings- en bewegingsanalyse. Op basis hiervan zal de chiropractor u tips en adviezen geven over hoe u het beste om kunt gaan met uw klachten. Ook vertelt de chiropractor u welke behandelmethode voor u het meest geschikt is. Mocht uit dit advies blijken dat een chiropractische behandeling aan te raden is, dan kunt u een afspraak inplannen voor een eerste consult.

Ik had al een flinke tijd last van mijn onderrug tijdens het sporten en alledaagse inspanningen. Na de eerste behandeling bij Chiropro merkte ik direct verschil en een aantal behandelingen verder had ik nergens meer last van. De aanpak en het resultaat waren zodanig dat mijn man nu ook onder behandeling is. Persoonlijk én effectief!

Anne, 36 jaar

Wie bezoekt een chiropractor?

Chiropractie is er voor jong en oud. Iedere leeftijdsgroep heeft zijn eigen specifieke klachten en dat vraagt om een aangepaste behandeling. Onze chiropractoren behandelen onder andere patiënten met rugklachten, nekpijn, hoofdpijn, ischias of een hernia. Ook vrouwen met bekkenklachten zijn vaak gebaat bij een chiropractische behandeling.

Heeft u interesse?

Om lange wachttijden te voorkomen plannen we de ruganalyse graag voor u in. Met behulp van onderstaand knop kunt u direct een afspraak maken voor uw gratisU kunt telefonisch, per e-mail of online een afspraak maken voor een gratis en geheel vrijblijvende analyse.

Mocht u online geen geschikte tijd kunnen vinden of maakt u liever telefonisch een afspraak? Neem dan tijdens openingstijden geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.