Rug Analyse Dagen

Heeft u rug- of nekklachten? Plan nu een afspraak.

Last van rug of nek? Laat een van onze rugspecialisten er eens goed naar kijken. Van 1 tot en met 31 maart kunt u een afspraak maken om uw rugklachten of andere lichamelijke klachten gratis en geheel vrijblijvend te laten analyseren.

LET OP: Via deze link maakt u een afspraak voor een gratis analyse. Voor het maken van een afspraak voor een regulier eerste consult of een vervolgconsult kunt u gebruik maken van de mogelijkheden op de pagina afspraak maken.

Last van rug of nek? Laat uw klachten analyseren bij Chiropro.

Last van rug of nek? Chiropractoren Robbie Correll, Erik Martens, Annique Holleman en Manu Pinkster geven u in 15 minuten inzicht in uw klachten.

Wat is chiropractie?

Chiropractie is een vorm van geneeskunde waarbij het bewegingsstelsel, bestaande uit wervelkolom, spieren, gewrichten en zenuwen, centraal staat. Een chiropractor maakt gebruik van een breed scala aan behandeltechnieken, waaronder manipulatie en mobilisatie van gewrichten en spiertechnieken, om klachten te verhelpen.

Met welke klachten kunt u bij ons terecht?

Een chiropractor behandelt onder andere:

  • rug- en nekpijn
  • hoofdpijn en migraine
  • arm- en schouderklachten
  • hernia en ischias
  • been- en heupklachten

Ook bij andere lichamelijke klachten kan een bezoek aan de chiropractor uitkomst bieden. Pijn en stijfheid door artrose (slijtage) nemen vaak sterk af na een behandeling. Sportblessures, zoals heup-, lies-, knie- en enkelklachten of een tennisarm kunnen het gevolg zijn van blokkades in de wervelkolom of het bekken.

Waarom chiropractie?

Onze chiropractoren hebben allen de universitaire opleiding tot chiropractor gevolgd en nemen jaarlijks deel aan een verplichte hoeveelheid bij- en nascholing. Wetenschappelijk onderzoek in combinatie met jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat onze behandelmethoden uiterst effectief zijn en er snel resultaat kan worden bereikt. Chiropractie is geschikt voor alle leeftijden. Bij de behandeling van kinderen en ouderen gebruiken we bijvoorbeeld aangepaste technieken.

Wat houdt de analyse in?

Tijdens de analyse bespreekt u uw klachten met de chiropractor en maakt deze een houdings- en bewegingsanalyse. Op basis hiervan adviseert de chiropractor u hoe u het beste van uw klachten af kan komen. Als blijkt dat u gebaat zou zijn bij een chiropractische behandeling, dan kunt u desgewenst een afspraak inplannen voor een eerste consult.

Ik had al een flinke tijd last van mijn onderrug tijdens het sporten en alledaagse inspanningen. Na de eerste behandeling bij Chiropro merkte ik direct verschil en een aantal behandelingen verder had ik nergens meer last van. De aanpak en het resultaat waren zodanig dat mijn man nu ook onder behandeling is. Persoonlijk én effectief!

Anne, 36 jaar

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens het eerste consult zal uw chiropractor aan de hand van een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek de oorzaak van uw klachten achterhalen. De bevindingen worden met u besproken en samen stellen we een persoonlijk behandelplan op. Tijdens de behandelingen maken we vaak gebruik van een chiropractische correctie om de normale functie van een gewricht te herstellen. Deze methode is zeer effectief gebleken bij het behandelen van allerlei lichamelijke klachten en biedt vaak snel resultaat, ook waar andere therapieën minder succesvol waren.

Geen verwijzing nodig

Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig. Indien nodig verwijzen wij u voor verder onderzoek of behandeling door naar andere zorgverleners. Soms leidt een combinatie van therapieën tot het beste resultaat.

Na lelijk vertillen was mijn rug geen pretje meer. Ik had wat schroom om Chiropro te laten sleutelen aan een pijnlijke 71-jarige ruggengraat. De behandeling was even wennen, maar wel de meest efficiënte ooit! Mijn dank is groot!

Jasper, 71 jaar

Vergoed door de verzekering

Chiropro is aangesloten bij NCA en SCN. De behandelingen worden daarom vergoed door uw zorgverzekeraar vanuit het aanvullend pakket. Er geldt géén eigen risico. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar.

Last van rug of nek? Maak dan nu een analyse afspraak!

Om lange wachttijden te voorkomen is een analyse alleen mogelijk op afspraak. U kunt telefonisch, per e-mail of online een afspraak maken voor een gratis en geheel vrijblijvende analyse.

Twijfelt u of een analyse bij Chiropro geschikt voor u is? Neem dan contact met ons op zodat wij uw vragen persoonlijk kunnen beantwoorden.

Mocht u online geen geschikte tijd kunnen vinden of maakt u liever telefonisch een afspraak? Neem dan tijdens openingstijden geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.