Bereikbaarheid

De praktijk van Chiropro aan de Edith Piafstraat 110c te Lent is zowel per auto, openbaar vervoer als fiets goed bereikbaar. Er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur van de praktijk.

Auto

Vanuit richting Nijmegen

Zowel komende vanaf de Waalbrug als vanaf De Oversteek komt u op de Prins Mauritssingel (N325) richting Arnhem terecht. Bij de eerste verkeerslichten slaat u rechtsaf de Vrouwe Udasingel op. Op de eerste rotonde neemt u de derde afslag. Na circa 50 meter komt u op een kruising, hier slaat u linksaf. Daarna neemt u de eerste straat links en vervolgens nogmaals de eerste straat links. U komt nu uit op de Edith Piafstraat en slaat hier rechtsaf. Op het punt waar deze straat rechts de hoek om gaat heeft u Chiropro bereikt.

Vanuit richting Arnhem

Vanaf knooppunt Ressen rijdt u de N325 richting Nijmegen op. Bij de tweede verkeerslichten slaat u linksaf de Vrouwe Udasingel op. Op de eerste rotonde neemt u de derde afslag. Na circa 50 meter komt u op een kruising, hier slaat u linksaf. Daarna neemt u de eerste straat links en vervolgens nogmaals de eerste straat links. U komt nu uit op de Edith Piafstraat en slaat hier rechtsaf. Op het punt waar deze straat rechts de hoek om gaat heeft u Chiropro bereikt.

Vanuit richting Lent en Bemmel

Vanaf het Buske of de Turennesingel gaat u de Vrouwe Udasingel op. Nadat u aan de rechterkant supermarkt Jan Linders bent gepasseerd neemt u op de rotonde de eerste afslag. Na circa 50 meter komt u op een kruising, hier slaat u linksaf. Daarna neemt u de eerste straat links en vervolgens nogmaals de eerste straat links. U komt nu uit op de Edith Piafstraat en slaat hier rechtsaf. Op het punt waar deze straat rechts de hoek om gaat heeft u Chiropro bereikt.

Trein

Indien u met de trein komt dan kunt u het beste reizen naar NS station Nijmegen Lent. Voor de reismogelijkheden verwijzen wij u naar www.ns.nl. Vanaf dit station kunt u het beste Breng buslijn 13 nemen richting Oosterhout Dorp en uitstappen bij halte Frankrijkstraat. Vanaf de halte loopt u richting de N325 en neemt u op de rotonde de tweede afslag. U bevindt zich nu op de Edith Piafstraat en Chiropro bevindt zich op het punt waar de straat een bocht naar rechts maakt. Indien u liever lopend naar Chiropro gaat vanaf NS station Nijmegen Lent dan steekt u voor NS station Nijmegen Lent de N325 over en gaat linksaf de ventweg op. Chiropro bevindt zich op de hoek bij de eerste stoplichten die u tegenkomt. De afstand bedraagt circa 1300 meter.

Bus

Chiropro is bereikbaar met buslijn 13. U kunt het beste uitstappen bij halte Frankrijkstraat. Vanaf de halte loopt u richting de N325 en neemt u op de rotonde de tweede afslag. U bevindt zich nu op de Edith Piafstraat en Chiropro bevindt zich op het punt waar de straat een bocht naar rechts maakt. Voor de dienstregeling verwijzen wij u naar www.ov9292.nl.

Fiets

Vanuit Nijmegen over stadsbrug De Oversteek

Onder aan de brug slaat u bij de tweede stoplichten linksaf. Aan uw rechterkant passeert u achtereenvolgens het Citadel College en de brandweer kazerne. Op de eerste rotonde gaat u rechtsaf. Door de fietstunnel gaat u onder de N325 door en aan het einde van de tunnel gaat u rechtsaf (richting de N325). Op de kruising steekt u de Vrouwe Udasingel over. U bent nu op de Edith Piafstraat en staat voor het gebouw waarin Chiropro zich bevindt.

Vanuit Nijmegen over fietsbrug De Snelbinder

Aan het einde van de fietsbrug gaat u linksaf onder het spoor door. U volgt het fietspad over de brug en passeert aan de linkerzijde het Citadel College. Bij de eerste stoplichten slaat u rechtsaf. Aan de rechterzijde passeert u de brandweer kazerne en op de eerste rotonde gaat u rechtsaf. Door de fietstunnel gaat u onder de N325 door en aan het einde van de tunnel gaat u rechtsaf (richting de N325). Op de kruising steekt u de Vrouwe Udasingel over. U bent nu op de Edith Piafstraat en staat voor het gebouw waarin Chiropro zich bevindt.

Vanuit Elst en Oosterhout

Fietsend over de Griftdijk richting Nijmegen slaat u linksaf ter hoogte van de Dijkstraat. Daarna buigt u rechtsaf het RijnWaalpad op. Op de rotonde neemt u de tweede afslag. Door de fietstunnel gaat u onder de N325 door en aan het einde van de tunnel gaat u rechtsaf (richting de N325). Op de kruising steekt u de Vrouwe Udasingel over. U bent nu op de Edith Piafstraat en staat voor het gebouw waarin Chiropro zich bevindt.

Vanuit Bemmel

U volgt de Zandsestraat richting Lent. Deze gaat over in de Vossepelssestraat. Vervolgens slaat u rechtsaf de Laauwikstraat op en neemt u op de eerste rotonde de eerste afslag (Turennesingel). Sla daarna linksaf de Vrouwe Udasingel op. Nadat u aan de rechterkant supermarkt Jan Linders bent gepasseerd neemt u op de rotonde de tweede afslag. U bevindt zich nu op de Edith Piafstraat en Chiropro bevindt zich op het punt waar de straat een bocht naar rechts maakt.