Team Chiropro

Bij Chiropro staan wij voor unieke zorg met een professioneel maar tegelijkertijd ook persoonlijk karakter. Wij zijn van mening dat daar vaste en vertrouwde gezichten bij horen. Graag stellen wij het team van Chiropro daarom alvast aan u voor.

Annique Holleman, chiropractor en eigenaresse

Annique is chiropractor bij Chiropro, de praktijk die zij in 2014 zelf heeft opgericht. Als chiropractor heeft Annique zich gespecialiseerd in het behandelen van (top)sporters, zwangere vrouwen en baby's en kinderen.

Manu Pinkster, chiropractor

Manu is sinds juli 2016 werkzaam als chiropractor bij Chiropro. Zij is net als Annique gespecialiseerd in het behandelen van zwangere vrouwen en baby’s en kinderen. Manu werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Robbie Correll, chiropractor

Robbie Correll, chiropractor

Robbie is sinds juni 2020 werkzaam als chiropractor bij Chiropro. Hij is gespecialiseerd in neurologische klachten, zoals hoofdpijn en duizeligheid. Robbie werkt op maandag, dinsdag en woensdag.

Chiropractor Jason Scott

Jason Scott, chiropractor

Jason is sinds juni 2024 werkzaam als chiropractor bij Chiropro. Hij is gespecialiseerd in rugklachten, sport gerelateerde klachten en dry-needling. Jason werkt op donderdag bij Chiropro.

Ilona, secretaresse

Ilona is opgegroeid in Nijmegen en woont sinds 2014 met haar man en hun twee kinderen Daan en Bram in Lent. Samen gaan ze graag op pad. Lekker het bos in, naar het Waalstrand of op ‘ontdekkingsreis’.

Hester, secretaresse

Hester, secretaresse

Hester woont met haar puber dochters in Arnhem. Met haar aandacht voor detail, persoonlijke aanpak en haar gezegezellige persoonlijkheid past Hester perfect bij Team Chiropro.

Jan Michiel, praktijkmanager

Jan Michiel is de partner van Annique en is van meet af aan haar klankbord geweest bij het opzetten en runnen van Chiropro.