Team Chiropro

Bij Chiropro staan wij voor unieke zorg met een professioneel maar tegelijkertijd ook persoonlijk karakter. Wij zijn van mening dat daar vaste en vertrouwde gezichten bij horen. Graag stellen wij het team van Chiropro daarom alvast aan u voor.

Annique Holleman, chiropractor en eigenaresse

Annique is chiropractor bij Chiropro, de praktijk die zij in 2014 zelf heeft opgericht. Als chiropractor heeft Annique zich gespecialiseerd in het behandelen van (top)sporters, zwangere vrouwen en baby's en kinderen.

Manu Pinkster, chiropractor

Manu is sinds juli 2016 werkzaam als chiropractor bij Chiropro. Zij is net als Annique gespecialiseerd in het behandelen van (top)sporters, zwangere vrouwen en baby’s en kinderen. Manu werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Camille Verfaillie, chiropractor

Camille is sinds september 2018 werkzaam als chiropractor bij Chiropro. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van zwangere vrouwen, baby's en kinderen. Camille werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Robbie Correll

Robbie Correll, chiropractor

Robbie is sinds juni 2020 werkzaam als chiropractor bij Chiropro. Hij is gespecialiseerd in neurologische klachten, zoals hoofdpijn en duizeligheid. Robbie werkt op maandagavond.

Ilona, secretaresse

Ilona is opgegroeid in Nijmegen en woont sinds 2014 met haar man en hun twee kinderen Daan en Bram in Lent. Samen gaan ze graag op pad. Lekker het bos in, naar het Waalstrand of op ‘ontdekkingsreis’.

Daphne, secretaresse

Daphne is opgegroeid in Nijmegen en woont sinds 2007 met haar man en zoon in Bemmel. Ze zijn vaak op de tennisbaan te vinden en gaan ook graag op vakantie.

Lisanne, secretaresse

Lisanne woont en studeert in Nijmegen. Ze studeert pedagogiek aan de HAN in Nijmegen en wil na het afronden van haar studie graag met adolescenten gaan werken

Jan Michiel, praktijkmanager

Jan Michiel is de partner van Annique en is van meet af aan haar klankbord geweest bij het opzetten en runnen van Chiropro.