Afspraak maken

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het ‘bel me terug’, ‘maak een afspraak’ of ‘contact’ formulier. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden. U kunt ook een e-mail bericht sturen naar info@chiropro.nl. Mocht de telefoon onverhoopt niet worden beantwoord, laat dan een bericht achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug. Wordt u bij voorkeur op een bepaald tijdstip teruggebeld dan kunt u dit aangeven in uw bericht en wij zullen hier dan rekening mee proberen te houden.

Handig om te weten:  

  • U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts! Onze chiropractoren zijn opgeleid om zelf een diagnose te mogen stellen.

Een aantal praktische zaken:

  • Wees op tijd voor uw afspraak! Wanneer u te laat arriveert heeft u kans dat uw afspraak geannuleerd moet worden. Wij zullen dan een nieuwe afspraak met u moeten maken. Zorg daarom altijd dat u op tijd aanwezig bent.
  • Iedereen komt aan de beurt. Voor sommige patiënten is meer tijd nodig dan vooraf verwacht. Aangezien wij iedereen de meest optimale zorg willen bieden komt het daarom wel eens voor dat een spreekuur uitloopt. Wij vragen hiervoor uw begrip, uiteindelijk komt iedereen op volgorde van afspraak aan de beurt.
  • Verschillende spreekuren. In de wachtkamer zitten patiënten van verschillende behandelaars. Omdat het tijdschema per behandelaar varieert kan het zijn dat iemand die later binnenkomt eerder aan de beurt is.
  • Afzeggen kan natuurlijk, maar minimaal 24 uur van tevoren! Zegt u later af dan moeten we de voor u gereserveerde tijd helaas in rekening brengen. Ook in het weekend en buiten kantooruren kunt u uw afspraak afzeggen door een bericht achter te laten op onze voicemail.