Afspraak maken

Online

U kunt hieronder 24/7 online een afspraak maken. Neem voor het wijzigen van een bestaande afspraak telefonisch contact met ons op tijdens openingstijden.

Is er online geen geschikte tijd voor u beschikbaar of wilt u vandaag nog een afspraak maken? Wij passen waar mogelijk graag onze agenda aan om u toch van dienst te kunnen zijn. Neem hiervoor bij voorkeur telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Bent u nog niet bij ons onder behandeling en wilt u graag zo snel mogelijk geholpen worden door de eerst beschikbare chiropractor? Maak een afspraak door op onderstaande knop te klikken.

Bent u al patiënt bij ons of heeft u een voorkeur voor een specifieke chiropractor? Maak dan een afspraak door op een van onderstaande knoppen te klikken.

Telefonisch

Wilt u een liever persoonlijk een afspraak maken? Neem dan tijdens openingstijden telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het ‘bel me terug’ of ‘contact’ formulier op onze contactpagina. U kunt ook een e-mail bericht sturen naar info@chiropro.nl. Mocht de telefoon onverhoopt niet worden beantwoord, laat dan een bericht achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Huishoudelijke mededelingen

Wees op tijd voor uw afspraak
Wanneer u te laat arriveert bestaat de mogelijkheid dat uw chiropractor u niet meer kan helpen op die dag en er een nieuwe afspraak voor u gemaakt moet worden. 

Iedereen komt aan de beurt
Voor sommige patiënten is meer tijd nodig dan de tijd die standaard wordt ingepland. Aangezien wij iedereen optimale zorg willen bieden komt het daarom wel eens voor dat het spreekuur uitloopt. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Verschillende spreekuren
In de wachtkamer zitten patiënten van verschillende chiropractoren. Het kan dus zijn dat iemand die later binnenkomt eerder aan de beurt is.

Afspraak annuleren
Het kan natuurlijk voorkomen dat u verhinderd bent. U kunt uw afspraak in dat geval tot 24 uur van tevoren zonder opgaaf van reden kosteloos annuleren. Zegt u korter dan 24 uur van tevoren af dan zijn we helaas genoodzaakt om de tijd die we voor u gereserveerde hebben in rekening te brengen. In het weekend of buiten openingstijden kunt u een bericht achterlaten op onze voicemail.