Robbie Correll

Robbie Correll, chiropractor

Ik ben blij dat ik met onder andere mijn specialisatie in functionele neurologie kan bijdragen aan de optimale zorg die we bij Chiropro nastreven.

Robbie Correll

Robbie is letterlijk opgegroeid met chiropractie. Tot zijn 5de woonde hij in Ipswich (VK) in het pand waar zijn vader een chiropractiepraktijk had. Aangezien ook zijn opa en oom chiropractoren waren, was het voor Robbie een natuurlijk stap om op zijn 18de chiropractie te gaan studeren. 

Na een jaar in Colchester (VK) te hebben gewerkt kreeg Robbie via zijn voormalig AECC studiegenoot Annique Holleman een baan aangeboden bij Chiropractie Wijchen. Robbie ging de uitdaging aan en verhuisde naar Nederland.

Opleiding

Robbie heeft net als zijn collega chiropractoren bij Chiropro de 5-jarige universitaire opleiding tot chiropractor aan het AECC in Bournemouth (VK) gevolgd en is in 2008  afgestudeerd.

Na zijn verhuizing naar Nederland pikte hij de Nederlandse taal en cultuur snel op en niet lang daarna was zijn volgende uitdaging een feit: een studie Functionele Neurologie aan het Carrick Institute. In 2014 kreeg hij zijn diploma van de American Chiropractic Neurology Board. Sindsdien heeft Robbie met zijn vergaarde kennis al heel wat mensen kunnen helpen en blijft hij nascholing op het gebied van functionele neurologie volgen om zijn patiënten beter te kunnen behandelen.

Chiropro

Van 8 juni 2020 tot en met 16 oktober 2020 heeft Robbie de patiënten van Annique waargenomen tijdens haar zwangerschapsverlof. Hij heeft het in die tijd erg naar zijn zin gehad bij Chiropro en heeft in overleg met Annique besloten om een aantal dagdelen in de week bij Chiropro te blijven werken.