Team Chiropro

Bij Chiropro staan wij voor unieke zorg met een professioneel maar tegelijkertijd ook persoonlijk karakter. Wij zijn van mening dat daar vaste en vertrouwde gezichten bij horen. Graag stellen wij het team van Chiropro daarom alvast aan u voor.

Annique Holleman, chiropractor en eigenaresse

Annique Holleman


Annique is chiropractor bij Chiropro, de praktijk die zij in 2014 zelf heeft opgericht. Als chiropractor heeft Annique zich gespecialiseerd in het behandelen van (top)sporters, zwangere vrouwen en baby's en kinderen.

Meer over Annique

 

Manu Pinkster, chiropractor

Manu Pinkster


Manu is sinds juli 2016 werkzaam als chiropractor bij Chiropro. Zij is net als Annique gespecialiseerd in het behandelen van (top)sporters, zwangere vrouwen en baby's en kinderen. Manu werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Meer over Manu

 

Camille Verfaillie, chiropractor

Camille Verfaillie


Camille is sinds september 2018 werkzaam als chiropractor bij Chiropro. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van zwangere vrouwen, baby's en kinderen. Camille werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Meer over Camille

 

Ilona, secretaresse

Ilona

Ilona is opgegroeid in Nijmegen en woont sinds 2014 met haar man en hun twee kinderen Daan en Bram in Lent. Samen gaan ze graag op pad. Lekker het bos in, naar het Waalstrand of op ‘ontdekkingsreis’. Ook gaat Ilona graag op vakantie, in de winter heerlijk naar de sneeuw en in de zomer zoekt zij het liefst de zon op. Ze mag graag een stukje hardlopen, shoppen, een terrasje pakken, koken en lezen. Lol hebben in het leven en genieten van haar twee kinderen vindt ze belangrijk. Ilona: "Ik ben graag onder de mensen en ben een echte spin in het web. Ik zorg er graag voor dat iedereen zich thuis voelt en ontvang u dan ook met veel plezier bij Chiropro."

 

Emi, secretaresse

Emi

Emi woont met haar man en twee kinderen in Huissen en is een echt gezinsmens. Ze houdt van lekker koken, maar zoekt ook graag met haar man het restaurant op. Verder vindt Emi het erg fijn om met haar kinderen te gaan shoppen, met haar man naar de sauna te gaan of met haar vriendinnen te gaan sporten, sushi te eten of gewoon lekker een wijntje te drinken. Emi heeft in al haar eerdere functies met klanten gewerkt en klantvriendelijkheid en klankgerichtheid zijn voor haar dan ook vanzelfsprekend. Emi: "Ik ben echt een teamspeler die het anderen graag zo veel mogelijk naar de zin maakt.”

 

Lisanne, secretaresse

Lisanne

Lisanne woont en studeert in Nijmegen. Ze studeert pedagogiek aan de HAN in Nijmegen en wil na het afronden van haar studie graag met adolescenten gaan werken. Naast haar studie werkt Lisanne als secretaresse bij Chiropro, dus u zult haar vooral in de vakantieperiodes achter de balie aantreffen. Het contact met de klant bij Chiropro vindt Lisanne erg leuk en het feit dat er ook veel kinderen bij Chiropro komen maakt het met haar pedagogische achtergrond natuurlijk nog leuker. Lisanne: "Chiropro heeft een open, vriendelijke en professionele uitstraling. Dat past wel bij mij."

 

Jan Michiel, praktijkmanager

Jan Michiel

Jan Michiel is de partner van Annique en is van meet af aan haar klankbord geweest bij het opzetten en runnen van Chiropro. Alles achter de schermen, van ICT tot administratie en communicatie, wordt door Jan Michiel geregeld. Zo kan de rest van Team Chiropro zich focussen op het bieden van de best mogelijk zorg aan u als patiënt.

Jan Michiel: "Ik ben een zeer gedreven persoon en ga altijd voor het beste resultaat. Dit past goed bij de doelstelling van Chiropro, het leveren van professionele en persoonlijke zorg zoals we zelf behandeld zouden willen worden. Ik houd me dan ook met veel plezier bezig met alle randzaken bij Chiropro om zo bij te dragen aan een optimale ervaring voor patiënten."