Reviews

Reviews

Chiropro
5.0
powered by Google
harry heijblok
harry heijblok
14:39 20 Nov 18
Uitstekende behandeling van mijn rugklachten! Een heel prettig team!
Leonie van Roosmalen
Leonie van Roosmalen
08:08 18 Oct 18
Al jaren kom ik bij Chripro, ben uitermate te vreden. Zeer deskundig en vriendelijk persoon. Fijne adequate behandelingen. Absolute aanrader!
Hanna Kluiters
Hanna Kluiters
15:10 25 Jun 18
Hele fijne praktijk voor Chiropractie. Flexibel en deskundig.
Stijn Janssen
Stijn Janssen
10:04 06 Jun 18
Ik ben afgelopen april begonnen met de behandelingen en ik merkte gelijk verschil! Ik had al een flinke tijd last van mijn onderrug met inspanningen maar daar had ik na de eerste behandeling gelijk geen last meer van. Het persooneel is erg vriendelijk, en de manier van omgang is erg goed. Het behandelen van de klant gaat zeer comfortabel. Zeker een aanrader!
Rogier Heijmans
Rogier Heijmans
14:37 22 Mar 18
Zeer professionele chiropractor. Ik ben 2 jaar geleden behandeld voor nek klachten en heb sindsdien nooit meer last gehad. Sindsdien ben ik verhuisd naar Utrecht. Nu maak ik graag de reis naar Nijmegen om voor mijn onderrug behandeld te worden! Je wordt vrolijk en gezellig ontvangen door het hele team van Annique en er wordt op een zeer flexibele manier gezocht naar een passende datum en behandeling! 5 sterren dik verdiend!
Bekijk alle beoordelingen
5.0
powered by Facebook
Bas ter Weele
Bas ter Weele
2018-10-18T15:12:19+0000
in de ochtend acuut pijn, contact opgenomen met Chiropro en gelukkig kon ik in de middag al terecht. Ben de praktijkondersteuner daar erg dankbaar voor, want had erg veel pijn en zelfs moeite met ademhalen. Camille Verfaillie had de diagnose snel gesteld een rib die vast zit, na een volledig checkup heeft ze deze behandeld en ben van de heftige pijn af. Ik ben echt top behandeld door het team van Chiropro heel erg bedankt.
Dietrich Figaroa
Dietrich Figaroa
2018-05-25T17:09:36+0000
Regelmatig even alles losmaken en we kunnen erweer voor een paar maanden tegenaan.�
Han Jansen
Han Jansen
2018-05-23T14:34:13+0000
Zeer fijne praktijk met veel ervaring.
Miranda Selman-Methorst
Miranda Selman-Methorst
2018-04-03T18:19:51+0000
Persoonlijke en fijne begeleiding, na al 2 jaar veel pijnklachten door bekkenklachten zeer fijn geholpen en nog steeds onder behandeling.
Nicole van Harxen
Nicole van Harxen
2018-04-02T09:07:41+0000
Onze dochter was sinds de geboorte erg onrustig. Toen ze 3 maanden was zijn we bij Chiropro terecht gekomen. Ze was na de eerste behandeling al een stuk rustiger. Nu nog elk half jaar een afspraak om even te checken. Het personeel is heel vriendelijk en professioneel. Een fijne plek om heen te gaan. Bij ons heeft het heel erg geholpen.
Lisette Soyer
Lisette Soyer
2018-03-24T09:13:37+0000
Tijdens mijn werk kom ik af en toe baby’s tegen die het niet makkelijk hebben gehad tijdens de bevalling. Ik adviseer dan een bezoek aan Chiropro aan. Wat een verschil voor een baby vaak 1 behandeling maakt. Gisteren weer, baby als sterrenkijker geboren en overstrekte zich vaak. Zat niet lekker in zijn vel, veel huilen. Op dag vier, dat is wel vroeg, een behandeling gehad. Ouders merkte meteen een enorm verschil. Baby overstrekt zich niet meer en is minder onrustig. Kortom ik gun eigenlijk elke baby even een check-up als de bevalling wat minder makkelijk is verlopen. Dikke duimen voor de dames.
Hennie Horst
Hennie Horst
2018-03-23T22:20:40+0000
Tijdens het intakegesprek werd me al snel duidelijk: mijn klachten worden serieus genomen, ik word gehoord. Dit gaf mij een goed gevoel: vertrouwen! Ik ben nu 4 keer keer behandeld en de klachten waar ik al ruim dertig jaar mee rondloop worden beduidend minder. Voor mij een verademing. De behandelingen die ik onderga zijn kort en krachtig. En voor mij niet geheel onbelangrijk.... naast de goede zorg wordt er tijdens de behandeling gekletst en gelachen (voor mij belangrijk). Naast de behandeling wil ik toch wel noemen dat het ontvangst elke keer bijzonder hartelijk is. De administratieve afhandeling gaat snel en correct.
Samantha Fleuren
Samantha Fleuren
2018-03-21T18:30:44+0000
Na van alles geprobeerd te hebben, kwam we met ons zoontje bij Chiropro terecht. Onze huilbaby veranderde in korte tijd in een vrolijk ventje. Nog steeds heeft hij veel baat bij de behandelingen. Elke keer als we zijn geweest, maakt hij daarna een 'sprongetje' in zijn ontwikkeling. We zijn super blij met de zachte en vriendelijke manier waarop wij, maar ook zeker ons zoontje, worden behandeld!
Nicole Peulen
Nicole Peulen
2018-03-21T09:32:30+0000
Met een aangeboren afwijking in mijn rug en daarbij een dubbele hernia is dit team mijn steun in de rug om pijn te minimaliseren en door te kunnen.
Randy Peters van der Put
Randy Peters van der Put
2018-03-20T17:12:32+0000
Iedere 6 weken om zoveel mogelijk klachten vrij te blijven!!
Nikki Reijnen-Bas
Nikki Reijnen-Bas
2018-03-19T11:12:31+0000
Sinds de geboorte van mijn zoontje komen we bij Chiropro. Na de eerste behandeling direct resultaat! En nog steeds zijn de behandelingen zeer effectief. Uitermate vriendelijk personeel, warm welkom, alle tijd wordt er voor je genomen en veel vakkennis! Zeer tevreden.
Quirina de Groot
Quirina de Groot
2018-03-16T09:52:13+0000
Ik kom al enkele jaren bij Annique voor behandeling van pijn en stijfheid bij artrose.Met succes! Gaat het dan toch eens slechter dan kan ik snel terecht voor een intensieve behandeling.Een mooie praktijk waar je de volle aandacht krijgt.
Elle Bloemberg
Elle Bloemberg
2018-03-14T20:56:01+0000
Een aantal maanden door Manu behandeld tijdens mijn zwangerschap ivm bekkeninstabiliteit. Ik voelde al vrij snel verlichting. Nu na de bevalling er alle vertrouwen in dat de pijn alsmaar minder gaat worden. Professioneel, leuk en vooral kundig team!!
Manu Pinkster
Manu Pinkster
2018-03-13T15:51:58+0000
Arjan Zoet
Arjan Zoet
2018-03-13T13:42:39+0000
Gemma Van Aar
Gemma Van Aar
2018-03-13T13:34:16+0000
Annique Karsten
Annique Karsten
2018-03-13T13:15:58+0000
Layla van den Thillart-Rasing
Layla van den Thillart-Rasing
2017-09-16T10:37:58+0000
Patrick Nicolai
Patrick Nicolai
2017-09-14T14:40:06+0000
Sinds lange tijd eindelijk weer het gevoel dat mijn rug sterker wordt dankzij de behandelingen van Manu; het is nu zelfs bijna zover dat ik mijn oefeningen elke dag doe....en dat merk ik meteen...dat maakt volhouden een stuk makkelijker!
Temba Burrill
Temba Burrill
2017-05-20T20:08:07+0000
Ons dochtertje wordt met veel liefde en zorg behandeld. We hadden een ontroostbaar kindje die nu gezellig kan doen, kan lachen en zich goed kan ontwikkelen zoals een pasgeborene hoort te doen. We zijn jullie dankbaar voor alle zorg tot nu toe. We kijken uit naar de volgende keer.
Dyon Bekkers
Dyon Bekkers
2016-09-07T19:06:16+0000
Willy van Haaren
Willy van Haaren
2016-08-01T13:02:05+0000
Voor het eerst geweest Maar uitleg en behandeling is top. Ze nemen echt de tijd voor je.
Melissa Gerritsen
Melissa Gerritsen
2016-06-16T19:51:27+0000
Het is een zeer fijne werkomgeving en de chiropractors verstaan hun vak uiterst goed. Naar patiënten wordt geluisterd. Chiropro is top!
Niels Kersten
Niels Kersten
2016-03-01T08:33:48+0000
Vincent Gimbrere
Vincent Gimbrere
2015-09-09T18:39:57+0000
Mooie Professionele praktijk. Ben er goed geholpen voor mijn rug
Yvette Vogt
Yvette Vogt
2015-04-08T15:14:29+0000
Zeer vakkundig en vriendelijk !
Elise Gaemers
Elise Gaemers
2014-10-15T12:03:50+0000
Peter Boos
Peter Boos
2014-07-08T17:50:10+0000
Is een effectieve manier van behandelen. vakbekwaam persoon.
Marco van Roekel
Marco van Roekel
2014-07-08T13:43:07+0000
Sylvia Thonen
Sylvia Thonen
2014-06-27T10:53:46+0000
Ben zeer tevreden over mijn eerste behandeling,....en ik ben erg blij dat je je in Nijmegen-Noord gevestigd hebt. Je vriendelijke en vertrouwenwekkende benadering gaf mij direct een goed gevoel en ik ben weer lekker " los "...;))))) Ik kan je behandeling bij iedereen aanraden!!
Chantal Holleman-Calame
Chantal Holleman-Calame
2014-06-26T09:32:28+0000
Super behandeld voor mijn rug! Kon niet meer bewegen! Maar na 3 behandelingen was het eruit! Top dank je wel.
Kolja Meyboom
Kolja Meyboom
2014-06-10T19:00:49+0000
We kwamen in contact met Annique door onze dochter, die na een zware bevalling doorwezen werd naar een chiroprator. Onze lactatiekundige advizeerde Annique. De wijze en resultaten vd behandeling van onze dochter waren zodanig dat mijn vrouw daarop volgend onder behandeling is gegaan en ik -die toch enigsinds sceptisch was- ook. Allen zeer naar tevredenheid behandeld!!
Eric Peters
Eric Peters
2014-02-16T18:59:11+0000
Walter De Swart
Walter De Swart
2013-12-18T20:11:01+0000
Yesss...top!!
Roos Kersten
Roos Kersten
2013-12-17T17:52:17+0000
Declan Murphy
Declan Murphy
2013-12-16T21:04:06+0000
Gertie Karsten
Gertie Karsten
2013-12-14T19:49:07+0000
Jan Michiel Karsten
Jan Michiel Karsten
2013-12-14T16:34:06+0000
Connor Duffy
Connor Duffy
2013-12-14T16:05:37+0000
Coen Bumann
Coen Bumann
2013-12-13T23:21:04+0000

Badri:

“Ik vind Chiropro een erg fijne praktijk waar goed naar je geluisterd wordt en je bruikbare tips krijgt voor na de behandeling.
De behandelingen ervaar ik altijd als prettig en men neemt de tijd voor je. Wat ik echt een heel goede pluspunt vind is de interesse die getoond word in jou als mens. Een kaartje dat je krijgt omdat men weet dat je ernstig ziek bent op het moment. Klein gebaar wellicht maar doet echt zoveel.”