Reviews

Chiropro
5.0
Gebaseerd op 61 beoordelingen
powered by Google
Zhenli Shen
Zhenli Shen
08:03 29 Aug 22
Extremely satisfied with this practice, the receptionist is very friendly and likes to think along in terms of planning. Robbie has given me a good and familiar feeling from day 1. I have been a customer/patient for almost a year now and look forward to the new appointment every time. Thanks in part to Robbie, my body feels much more flexible, stronger and healthier. Recommended!
taco pijnappel
taco pijnappel
10:20 16 May 22
Onder behandeling geweest bij Annique. Prettige manier van werken met een positief resultaat. Behandeling afgerond. Ik raad de praktijk zeker aan.
taco pijnappel
taco pijnappel
10:20 16 May 22
Been treated by Annique. Pleasant way of working with a positive result. Treatment completed. I definitely recommend the practice.
G Gerritsen
G Gerritsen
19:03 23 Mar 22
Chiropro has a very pleasant practice in Lent.A few years ago I came into contact with them, my back and neck had been suffering for years.Partly due to a moped car accident, but also wear and tear due to aging.Chiropro succeeded in significantly alleviating my problems through a targeted approach and the right knowledge.A pleasant side effect, the appointments and administration always run smoothly without any problems.
Laura van den Heuvel
Laura van den Heuvel
14:07 21 Mar 22
I am so happy with the care of Annique Holleman at Chiropro! After years of pain in my back and many visits to various physiotherapists without results, I am (almost) rid of my back problems. Too bad it falls under alternative care, that should be adjusted in NL! Annique not only looks at my complaint, but every consultation also looks at the rest of my body. She has a lot of knowledge, also about pregnancy, postpartum and about babies / children. In addition, she is a nice person. I go to her with great pleasure and satisfaction.
Layla Van den Thillart
Layla Van den Thillart
15:42 16 Mar 22
I have been to Chiropro for various complaints (neck, hip, knee, shoulder). With the help of chiropractor Annique I got rid of these complaints. In addition, after my pregnancy, I had a full checkup including guidance to recover as quickly and properly as possible. This helped me enormously to resume my sports activities quickly and safely. She is also always very friendly and involved. This also applies to the other employees. Finally, Annique also checked my baby for details. She made contact with him in a very nice and relaxed way, which made him feel completely at ease.
J Gilissen
J Gilissen
11:38 03 Mar 22
Very nice place to come for most of the ongoing complaints. I myself came for neck complaints and this was super picked up and treated. While I've been walking around with this for years elsewhere, without success.The good thing is that Chiropro will only treat you if they can actually help you.That gives confidence in their expertise, which makes you want to come back. Because of my sports background I come back here once in a while for a check up, or when my neck is stuck again.In addition, the reception by the reception is always nice because of the personal approach and attunement to the person.Are you looking for a nice place with an expert team, Chiropro is the address.
Judith
Judith
08:51 03 Mar 22
Super nice practice for both myself and my baby. Had top treatment from Annique due to pelvic complaints during pregnancy. Baby has been treated for a stuck diaphragm and reflux. As a mother of 3 kids, she knows a lot about postpartum fitness, breastfeeding and babies.I have been to several chiropractors in my life, but always found it a bit exciting when they were treated. But Annique always puts me at ease, comes across as very relaxed, very interested, thinks along with you and above all very knowledgeable and professional. Have already sent a lot of friends and acquaintances to Chiropro. Recommended!
Caroline van Ruitenbeek
Caroline van Ruitenbeek
19:45 02 Mar 22
Knowledgeable, friendly and honest.
Wendy Schouten
Wendy Schouten
18:36 24 Feb 22
Annique has been my chiropractor for 4 years, very knowledgeable and pleasant to deal with.Treatments are always effective, even in urgent situations there is always a possibility to intervene.Everyone is friendly, a TOP practice. Several friends, acquaintances, colleagues have already advised chiropro and everyone is very satisfied.
Jesper Dijkstra
Jesper Dijkstra
05:07 21 Aug 19
Zeer vriendelijk personeel! Je wordt herkend bij de receptie en het praatje van twee maanden geleden wordt vrolijk voortgezet. Ik kreeg hier zeer professionele hulp die mij enorm veel geboden heeft. Ik had last van rug, nekklachten en hoofdpijn en dat heb ik hier snel en effectief kunnen verhelpen.
Mark Clappers
Mark Clappers
07:47 06 May 19
Zeer vakkundig en je wordt r super geholpen
Roelien Cloïn - Wolthuis
Roelien Cloïn - Wolthuis
18:11 07 Feb 19
Ruim 10 jaar is Annique mijn chiropractor. Haar behandelingen zijn effectief en prettig. Annique is zeer duidelijk in haar communicatie en weet een fijne band op te bouwen. Inmiddels zijn we met het hele gezin bij Chiropro!
harry heijblok
harry heijblok
14:39 20 Nov 18
Uitstekende behandeling van mijn rugklachten! Een heel prettig team!
Leonie van Roosmalen
Leonie van Roosmalen
08:08 18 Oct 18
Al jaren kom ik bij Chripro, ben uitermate te vreden. Zeer deskundig en vriendelijk persoon. Fijne adequate behandelingen. Absolute aanrader!
Hanna Kluiters
Hanna Kluiters
15:10 25 Jun 18
Hele fijne praktijk voor Chiropractie. Flexibel en deskundig.
Stijn Janssen
Stijn Janssen
10:04 06 Jun 18
Ik ben afgelopen april begonnen met de behandelingen en ik merkte gelijk verschil! Ik had al een flinke tijd last van mijn onderrug met inspanningen maar daar had ik na de eerste behandeling gelijk geen last meer van. Het persooneel is erg vriendelijk, en de manier van omgang is erg goed. Het behandelen van de klant gaat zeer comfortabel. Zeker een aanrader!
Rogier Heijmans
Rogier Heijmans
14:37 22 Mar 18
Zeer professionele chiropractor. Ik ben 2 jaar geleden behandeld voor nek klachten en heb sindsdien nooit meer last gehad. Sindsdien ben ik verhuisd naar Utrecht. Nu maak ik graag de reis naar Nijmegen om voor mijn onderrug behandeld te worden! Je wordt vrolijk en gezellig ontvangen door het hele team van Annique en er wordt op een zeer flexibele manier gezocht naar een passende datum en behandeling! 5 sterren dik verdiend!
Volgende beoordelingen
js_loader
4.8
Based on 46 reviews
aangedreven door Facebook
Tet Eltink
Tet Eltink
2022-04-26T13:57:32+0000
Ik kom al jaren bij chiropro ivm rugklachten. Annique en haar team komen op mij zeer professioneel over en zijn zeer betrokken. Ze geven deskundig advies en kijken verder dan hun eigen praktijk. De sfeer is altijd prettig. Fijn om deze praktijk in de buurt te hebben!😊
Emmeke van der Duijn
Emmeke van der Duijn
2022-02-24T09:22:23+0000
Ik kom bij Chiropro sinds ik bekkenklachten kreeg tijdens mijn zwangerschap. Toen gaf het precies de verlichting die ik zo hard nodig had. Nu zijn de behandelingen gericht op andere klachten, maar is de uitwerking nog steeds hetzelfde... Ben zeer positief over het hele team; de vriendelijkheid en het meedenken.
Sharonny Lap
Sharonny Lap
2020-06-25T09:37:15+0000
Absolute aanrader! Er werd zeer actief meegedacht toen ik belde voor een eerste afspraak omdat mijn zoontje van 10 weken al geruim een week heel slecht dronk. Hoe vol de agenda ook was, na wat ombellen konden wij de volgende dag al terecht. Een verademing! De behandelingen sloegen zeer snel aan en wij zijn altijd uiterst vriendelijk behandeld. Een zeer warme praktijk waar iedereen voor elkaar klaar staat. Ga zo door!
Khadija Baabbi
Khadija Baabbi
2019-08-21T19:54:44+0000
Hartelijk welkom, goede uitleg over de behandeling en diagnose. De behandeling is meteen ingezet met goed resultaat! Dank jullie wel!
Gerrie de Greef
Gerrie de Greef
2019-08-20T11:46:29+0000
de behandelingen hebben goed geholpen (bekken) tijdens mijn zwangerschap. gespecialiseerde chiropractor voor zwangerschap!
Diandra Veldman - Verhooren
Diandra Veldman - Verhooren
2019-08-06T20:23:19+0000
Ik kom er nu al enige tijd, fijne en vriendelijke meiden. En ik ben van mijn rug klachten af
Jan-bastiaan Ter Weele
Jan-bastiaan Ter Weele
2018-10-18T15:12:19+0000
in de ochtend acuut pijn, contact opgenomen met Chiropro en gelukkig kon ik in de middag al terecht. Ben de praktijkondersteuner daar erg dankbaar voor, want had erg veel pijn en zelfs moeite met ademhalen. Camille Verfaillie had de diagnose snel gesteld een rib die vast zit, na een volledig checkup heeft ze deze behandeld en ben van de heftige pijn af. Ik ben echt top behandeld door het team van Chiropro heel erg bedankt.
Dietrich Figaroa
Dietrich Figaroa
2018-05-25T17:09:36+0000
Regelmatig even alles losmaken en we kunnen erweer voor een paar maanden tegenaan.�
Han Jansen
Han Jansen
2018-05-23T14:34:13+0000
Zeer fijne praktijk met veel ervaring.
Miranda Selman-Methorst
Miranda Selman-Methorst
2018-04-03T18:19:51+0000
Persoonlijke en fijne begeleiding, na al 2 jaar veel pijnklachten door bekkenklachten zeer fijn geholpen en nog steeds onder behandeling.
Nicole van Harxen
Nicole van Harxen
2018-04-02T09:07:41+0000
Onze dochter was sinds de geboorte erg onrustig. Toen ze 3 maanden was zijn we bij Chiropro terecht gekomen. Ze was na de eerste behandeling al een stuk rustiger. Nu nog elk half jaar een afspraak om even te checken. Het personeel is heel vriendelijk en professioneel. Een fijne plek om heen te gaan. Bij ons heeft het heel erg geholpen.
Lisette Soyer
Lisette Soyer
2018-03-24T09:13:37+0000
Tijdens mijn werk kom ik af en toe baby’s tegen die het niet makkelijk hebben gehad tijdens de bevalling. Ik adviseer dan een bezoek aan Chiropro aan. Wat een verschil voor een baby vaak 1 behandeling maakt. Gisteren weer, baby als sterrenkijker geboren en overstrekte zich vaak. Zat niet lekker in zijn vel, veel huilen. Op dag vier, dat is wel vroeg, een behandeling gehad. Ouders merkte meteen een enorm verschil. Baby overstrekt zich niet meer en is minder onrustig. Kortom ik gun eigenlijk elke baby even een check-up als de bevalling wat minder makkelijk is verlopen. Dikke duimen voor de dames.
Hennie Horst
Hennie Horst
2018-03-23T22:20:40+0000
Tijdens het intakegesprek werd me al snel duidelijk: mijn klachten worden serieus genomen, ik word gehoord. Dit gaf mij een goed gevoel: vertrouwen! Ik ben nu 4 keer keer behandeld en de klachten waar ik al ruim dertig jaar mee rondloop worden beduidend minder. Voor mij een verademing. De behandelingen die ik onderga zijn kort en krachtig. En voor mij niet geheel onbelangrijk.... naast de goede zorg wordt er tijdens de behandeling gekletst en gelachen (voor mij belangrijk). Naast de behandeling wil ik toch wel noemen dat het ontvangst elke keer bijzonder hartelijk is. De administratieve afhandeling gaat snel en correct.
Samantha Fleuren
Samantha Fleuren
2018-03-21T18:30:44+0000
Na van alles geprobeerd te hebben, kwam we met ons zoontje bij Chiropro terecht. Onze huilbaby veranderde in korte tijd in een vrolijk ventje. Nog steeds heeft hij veel baat bij de behandelingen. Elke keer als we zijn geweest, maakt hij daarna een 'sprongetje' in zijn ontwikkeling. We zijn super blij met de zachte en vriendelijke manier waarop wij, maar ook zeker ons zoontje, worden behandeld!
Nicole Peulen
Nicole Peulen
2018-03-21T09:32:30+0000
Met een aangeboren afwijking in mijn rug en daarbij een dubbele hernia is dit team mijn steun in de rug om pijn te minimaliseren en door te kunnen.
Randy Peters van der Put
Randy Peters van der Put
2018-03-20T17:12:32+0000
Iedere 6 weken om zoveel mogelijk klachten vrij te blijven!!
Nikki Reijnen-Bas
Nikki Reijnen-Bas
2018-03-19T11:12:31+0000
Sinds de geboorte van mijn zoontje komen we bij Chiropro. Na de eerste behandeling direct resultaat! En nog steeds zijn de behandelingen zeer effectief. Uitermate vriendelijk personeel, warm welkom, alle tijd wordt er voor je genomen en veel vakkennis! Zeer tevreden.
Quirina de Groot
Quirina de Groot
2018-03-16T09:52:13+0000
Ik kom al enkele jaren bij Annique voor behandeling van pijn en stijfheid bij artrose.Met succes! Gaat het dan toch eens slechter dan kan ik snel terecht voor een intensieve behandeling.Een mooie praktijk waar je de volle aandacht krijgt.
El Bloem
El Bloem
2018-03-14T20:56:01+0000
Een aantal maanden door Manu behandeld tijdens mijn zwangerschap ivm bekkeninstabiliteit. Ik voelde al vrij snel verlichting. Nu na de bevalling er alle vertrouwen in dat de pijn alsmaar minder gaat worden. Professioneel, leuk en vooral kundig team!!
Manu Pinkster
Manu Pinkster
2018-03-13T15:51:58+0000
Arjan Zoet
Arjan Zoet
2018-03-13T13:42:39+0000
Gemma Van Aar
Gemma Van Aar
2018-03-13T13:34:16+0000
Layla van den Thillart-Rasing
Layla van den Thillart-Rasing
2017-09-16T10:37:58+0000
Patrick Nicolai
Patrick Nicolai
2017-09-14T14:40:06+0000
Sinds lange tijd eindelijk weer het gevoel dat mijn rug sterker wordt dankzij de behandelingen van Manu; het is nu zelfs bijna zover dat ik mijn oefeningen elke dag doe....en dat merk ik meteen...dat maakt volhouden een stuk makkelijker!
Temba Burrill
Temba Burrill
2017-05-20T20:08:07+0000
Ons dochtertje wordt met veel liefde en zorg behandeld. We hadden een ontroostbaar kindje die nu gezellig kan doen, kan lachen en zich goed kan ontwikkelen zoals een pasgeborene hoort te doen. We zijn jullie dankbaar voor alle zorg tot nu toe. We kijken uit naar de volgende keer.
Dyon Bekkers
Dyon Bekkers
2016-09-07T19:06:16+0000
Willy van Haaren
Willy van Haaren
2016-08-01T13:02:05+0000
Voor het eerst geweest Maar uitleg en behandeling is top. Ze nemen echt de tijd voor je.
Melissa Gerritsen
Melissa Gerritsen
2016-06-16T19:51:27+0000
Het is een zeer fijne werkomgeving en de chiropractors verstaan hun vak uiterst goed. Naar patiënten wordt geluisterd. Chiropro is top!
Inge Schoock
Inge Schoock
2016-06-06T13:35:04+0000
Heel erg blij dat we hier terecht zijn gekomen. Ons zoontje slaapt en drinkt sindsdien veel beter. We merken dat hij weer lekker in zijn nog piepjonge (6weken) velletje zit! Helemaal top!
Niels Kersten
Niels Kersten
2016-03-01T08:33:48+0000
Vincent Gimbrere
Vincent Gimbrere
2015-09-09T18:39:57+0000
Mooie Professionele praktijk. Ben er goed geholpen voor mijn rug
Yvette Vogt
Yvette Vogt
2015-04-08T15:14:29+0000
Zeer vakkundig en vriendelijk !
Elise Gaemers
Elise Gaemers
2014-10-15T12:03:50+0000
Peter Boos
Peter Boos
2014-07-08T17:50:10+0000
Is een effectieve manier van behandelen. vakbekwaam persoon.
Marco van Roekel
Marco van Roekel
2014-07-08T13:43:07+0000
Sylvia Thonen
Sylvia Thonen
2014-06-27T10:53:46+0000
Ben zeer tevreden over mijn eerste behandeling,....en ik ben erg blij dat je je in Nijmegen-Noord gevestigd hebt. Je vriendelijke en vertrouwenwekkende benadering gaf mij direct een goed gevoel en ik ben weer lekker " los "...;))))) Ik kan je behandeling bij iedereen aanraden!!
Chantal Holleman-Calame
Chantal Holleman-Calame
2014-06-22T21:23:44+0000
Chantal Holleman-Calame
Chantal Holleman-Calame
2014-06-22T21:23:44+0000
Kolja Meyboom
Kolja Meyboom
2014-06-10T19:00:49+0000
We kwamen in contact met Annique door onze dochter, die na een zware bevalling doorwezen werd naar een chiroprator. Onze lactatiekundige advizeerde Annique. De wijze en resultaten vd behandeling van onze dochter waren zodanig dat mijn vrouw daarop volgend onder behandeling is gegaan en ik -die toch enigsinds sceptisch was- ook. Allen zeer naar tevredenheid behandeld!!
Declan Murphy
Declan Murphy
2013-12-16T21:04:06+0000
Gertie Karsten
Gertie Karsten
2013-12-14T19:49:07+0000
Jan Michiel Karsten
Jan Michiel Karsten
2013-12-14T16:34:06+0000
Connor Duffy
Connor Duffy
2013-12-14T16:05:37+0000
Coen Bumann
Coen Bumann
2013-12-13T23:21:04+0000

"Ik vind Chiropro een erg fijne praktijk waar goed naar je geluisterd wordt en je bruikbare tips krijgt voor na de behandeling. De behandelingen ervaar ik altijd als prettig en men neemt de tijd voor je. Wat ik echt een heel goede pluspunt vind is de interesse die getoond word in jou als mens. Een kaartje dat je krijgt omdat men weet dat je ernstig ziek bent op het moment. Klein gebaar wellicht maar doet echt zoveel."

Badri

"Ik vind Chiropro een erg fijne praktijk waar goed naar je geluisterd wordt en je bruikbare tips krijgt voor na de behandeling. De behandelingen ervaar ik altijd als prettig en men neemt de tijd voor je. Wat ik echt een heel goede pluspunt vind is de interesse die getoond word in jou als mens. Een kaartje dat je krijgt omdat men weet dat je ernstig ziek bent op het moment. Klein gebaar wellicht maar doet echt zoveel."

Jos van Schayck-Geeven

"Eén keer in de 6 weken ga ik naar Chiropro in Lent om mijn rug na te laten kijken. Soms heb ik last van scheefstand, dan weer last van mijn schouders en nek, of n pijnlijke plek in mijn bil. Na een behandeling merk ik dat de klachten af nemen. Het is een jong team, maar ze behandelen adequaat en bekwaam: een aanrader."

Mélanie de Bakker

"Vandaag goed geholpen bij Chiropro. Warm en spontaan welkom dankzij de secretaresse, waarna Manu een goed luisterend oor had en vakkundige aanpak. Prachtig, fris, schoon, vriendelijk en vakkundig bedrijf."