Manu Pinkster

Als een patiënt na een aantal behandelingen weer goed in zijn vel zit dan geeft me dat ontzettend veel voldoening!

Manu Pinkster

Manu kwam in aanraking met chiropractie tijdens het eerste jaar van haar studie bewegingswetenschappen. Hoewel zij die studie erg interessant vond realiseerde zij zich al snel dat van contact met patiënten en de mogelijkheid om mensen direct te kunnen helpen uiteindelijk geen sprake zou zijn.

Toen Manu het hier met een familielid, dat zelf onder behandeling was bij een chiropractor, over had vroeg hij: “Is chiropractie dan niet wat voor jou?” Manu zocht eerst meer informatie over chiropractie op. Vervolgens keek ze een keer mee met de chiropractor tijdens een behandeling. De interesse voor chiropractie was gewekt en Manu besloot de overstap te maken naar de 5-jarige universitaire opleiding Chiropractie aan het AECC in Bournemouth.

Opleiding

Tijdens de master fase van de opleiding heeft Manu zich gespecialiseerd in het behandelen van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Daarnaast heeft Manu een speciale interesse voor alle aan sport gerelateerde aspecten van de chiropractie. De afgelopen jaren heeft ze daarom de nodige nascholing gevolgd op dit gebied.

Chiropro

Na twee jaar lang patiënten behandeld te hebben in de kliniek van de opleiding in Bournemouth heeft Manu besloten om terug naar Nederland te verhuizen en bij Chiropro aan de slag te gaan. Ze kijkt er naar uit om alle ervaring die ze in Bournemouth heeft opgedaan toe te passen en zo bij te kunnen dragen aan het succes van Chiropro. 

Manu: “Het is elke dag weer een uitdaging om alle feiten als puzzelstukjes bij elkaar te brengen en op basis daarvan tot een goede diagnose en behandelplan te komen. Als een patiënt vervolgens na een aantal behandelingen weer goed in zijn vel zit dan geeft dat ontzettend veel voldoening!