Jason Scott

Chiropractor Jason Scott

Ik heb een passie voor de integrale aanpak die chiropractie biedt en ben zeer toegewijd aan het verbeteren van de gezondheid van mijn patiënten.”

Jason, chiropractor

Jason is geboren en getogen in Johannesburg, Zuid-Afrika. Als kind spendeerde hij heel wat tijd in en rond het lokale ziekenhuis, waar hij daar naar de dagopvang ging als zijn ouders aan het werk waren. Jason kwam daardoor al op jonge leeftijd op het idee om later mensen beter te gaan maken. Liefst met zijn handen en zonder het gebruik van medicatie. Chiropractie studeren was voor hem dan ook een logische keuze.

Jason is een echte sportliefhebber en is graag buiten. Nog steeds neemt Jason egelmatig deel aan sportevenementen en in 2008 heeft hij als hoogtepunt een Ironman voltooid.

Opleiding

Jason heeft de 5-jarige universitaire opleiding tot chiropractor aan de Universieit van Johannesburg gevolgd. Daarna heeft hij net als zijn collega chiropractoren bij Chiropro diverse aanvullende opleidingen voltooid, waaronder dry-needling.

Chiropro

Na het voltooien van zijn opleiding is Jason bij een sport chiropractor gaan werken. Hij heeft als chiropractor gewerkt op de PGA-golf tour en op het cruiseschip de Queen Mary 2, alvorens in 2013 zijn eigen praktijk te starten in Sandton. In 2020 kreeg Jason een baan als chiropractor aangeboden in Nederland en omdat hij al langer speelde met het idee om Zuid Afrika te verruilen voor Nederland was de keuze toen snel gemaakt. Sinds 2020 woont Jason dan ook met zijn vrouw in Nederland en recentelijk heeft hij zich gevestigd in Lent. Naar aanleiding daarvan is hij op zoek gegaan om wat dichter bij huis te werken.

Zodoende werkt Jason vanaf juni 2020 één dag in de week bij Chiropro.