Camille Verfaillie

Mensen kunnen helpen met je handen om ze zo een betere kwaliteit van leven te bezorgen klinkt mij als muziek in de oren.

Camille Verfaillie

Camille is geboren en getogen in Izegem, een stadje in de België provincie West-Vlaanderen. Met een vader, broer en oom als chiropractor en een moeder als fysiotherapeut, kwam Camille dagelijks in aanraking met alle aspecten van het vak chiropractie. Naast een passie voor het vak chiropractie, heeft Camille een passie voor tennis, toneel spelen en theater kijken.

Opleiding

Mensen kunnen helpen met je handen, van pijn af kunnen helpen en een betere kwaliteit van leven kunnen bezorgen klonk haar als muziek in de oren. De 5-jarige universitaire opleiding tot chiropractor aan het AECC in Bournemouth was dan ook een voor de hand liggende keuze. Deze opleiding heeft Camille inmiddels niet alleen met succes afgerond, maar ze heeft tijdens haar basisopleiding zich ook gespecialiseerd in het behandelen van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen door het volgend van de hiervoor benodigde extra scholing.

Chiropro

Camille besloot eerder dit jaar om letterlijk en figuurlijk haar grenzen te verleggen en te verhuizen naar Nijmegen waar ze per 1 oktober 2018 als chiropractor aan de slag is gegaan bij Chiropro. Camille: “Ik heb het erg naar mijn zin bij Chiropro en vind het een uitdaging om elke dag opnieuw met mijn kennis en ervaring bij te dragen aan het welzijn van mijn patiënten en aan het succes van Chiropro.”