Waarneming Annique

Van 8 juni 2020 tot en met 16 oktober 2020 zal Annique gaan genieten van haar zwangerschapsverlof. Tijdens dit verlof zal Robbie Correll haar patiënten waarnemen. Robbie zal spreekuur houden op maandag en vrijdag.

Robbie is letterlijk opgegroeid met chiropractie. Tot zijn 5de woonde hij in Ipswich (VK) in het pand waar zijn vader een chiropractiepraktijk had. Aangezien ook zijn opa en oom chiropractoren waren, was het voor Robbie een natuurlijk stap om op zijn 18de chiropractie te gaan studeren. In 2008 is hij afgestudeerd aan het AECC te Bournemouth (VK).

Na een jaar in Colchester (VK) te hebben gewerkt kreeg Robbie via zijn voormalig AECC studiegenoot Annique Holleman een baan aangeboden bij Chiropractie Wijchen. Robbie ging de uitdaging aan en verhuisde naar Nederland.

De Nederlandse taal en cultuur pikte Robbie snel op en al snel was zijn volgende uitdaging een feit: een studie Functionele Neurologie aan het Carrick Institute. In 2014 kreeg hij zijn diploma van de American Chiropractic Neurology Board. Sindsdien heeft Robbie met zijn vergaarde kennis al heel wat mensen kunnen helpen en blijft hij nascholing op het gebied van functionele neurologie volgen om zijn patiënten beter te kunnen behandelen.

Ik kijk er naar uit om tijdens het verlof van Annique in de praktijk van mijn voormalig studiegenoot en collega te komen werken.

Robbie, chiropractor