Coronavirus (COVID-19)

24 februari 2021 – Naar aanleiding van de meest recente overheidsmaatregelen in het kader van het coronavirus hervatten wij vanaf volgende week onze dienstverlening. 

Achter de schermen werken wij onverminderd hard door om te voorkomen dat wij in de toekomst nogmaals onterecht onze deuren moeten sluiten en u te aller tijden kunnen blijven helpen. U kunt ons hierbij helpen door de petitie te ondertekenen van de Belangen Vereniging Patiënten Chiropractie én lid te worden van deze belangenvereniging.

Maatregelen in de praktijk

Zolang er landelijke beperkende maatregelen van kracht zijn in het kader van het Coronavirus gelden in onze praktijk de volgende (aanvullende) maatregelen:

Kom alleen naar uw afspraak. Indien het een afspraak voor een kind van 16 jaar of jonger betreft, mag er één ouder/verzorger mee naar de afspraak komen.

Kom op tijd. Niet meer dan 10 minuten te vroeg én vooral ook niet te laat, zo zorgen we er voor dat er zo min mogelijk mensen in de praktijk aanwezig zijn.

Draag een mondkapje. Chiropro is een openbare ruimte en in de praktijk geldt dan ook de verplichting om een mondkapje te dragen. We waarderen het enorm als u aan deze oproep gehoor geeft. 

Neem uw eigen (bad)handdoek mee voor op de behandelbank.

Bent u 70 jaar of ouder of heeft u een kwetsbare gezondheid? Wij adviseren u om extra voorzichtig te zijn en uw afspraak eventueel te verzetten indien uw klachten niet dringend zijn.

In de volgende gevallen verzoeken wij u dringend om uw afspraak te verplaatsen naar een later tijdstip:

·      U heeft één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of koorts (meer dan 38 ).

·      U of iemand in uw huishouden heeft momenteel corona of heeft corona gehad, maar bent/is minder dan 48 uur klachtenvrij.

Verder willen we u vragen om bij een bezoek aan onze praktijk het volgende in acht te nemen:

·      Ontsmet uw handen na binnenkomst met handalcohol (er hangen dispensers in de wachtkamer).

·      Gebruik na het ontsmetten van uw handen uw mobiele telefoon niet meer.

·      Schud geen handen met uw chiropractor of andere aanwezigen.

·      Houd in de wachtkamer minimaal 1,5 meter afstand.

Onze chiropractoren en secretaresses doen hun uiterste best om een zo goed mogelijke hygiëne te waarborgen in de praktijk. Zij wassen na elke patiënt hun handen en o.a. PIN-apparaat, deurklinken, stoelen en behandelbanken worden zeer frequent grondig gereinigd.

Verkoudheidsklachten en quarantaine verplichtingen bij ons personeel kan er toe leiden dat er onverhoopt geen secretaresse aanwezig is of dat u behandeld wordt door een andere chiropractor dan u gewend bent. Wij rekenen op uw begrip.

Voor de meest recente informatie over het coronavirus en de in Nederland geldende maatregelen verwijzen wij u naar de website van het RIVM.