Coronavirus (COVID-19)

Naar aanleiding van de meest recente maatregelen die de overheid heeft getroffen in het kader van het coronavirus hervatten wij per maandag 11 mei 2020 onze volledige dienstverlening.

Wij zijn telefonisch (tijdens openingstijden) en per e-mail gewoon bereikbaar om uw eventuele vragen te beantwoorden en u waar mogelijk te voorzien van advies.

Maatregelen in de praktijk

Kom alléén! Indien het een afspraak voor een kind jonger dan 16 betreft, dan is de aanwezigheid van één ouder/verzorger toegestaan.

Bent u 70 jaar of ouder of heeft u een kwetsbare gezondheid? Wij adviseren u om extra voorzichtig te zijn en uw afspraak eventueel te verzetten indien uw klachten niet dringend zijn.

In de volgende gevallen verzoeken wij u dringend om uw afspraak te verplaatsen naar een later tijdstip:

  • U heeft één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of koorts (meer dan 38 ℃).
  • U of iemand in uw huishouden heeft momenteel corona of heeft corona gehad, maar bent/is minder dan 24 uur klachtenvrij.
  • U woont in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

Verder willen we u vragen om bij een bezoek aan onze praktijk het volgende in acht te nemen:

  • Bent u aan de vroege kant voor uw afspraak? Wacht dan even buiten of in uw auto, zodat er zo min mogelijk mensen in de wachtkamer zijn. 
  • Ontsmet uw handen na binnenkomst met handalcohol (er hangen dispensers in de wachtkamer).
  • Gebruik na het ontsmetten van uw handen uw mobiele telefoon niet meer.
  • Neem uw eigen handdoek mee om eventueel op te liggen tijdens de behandeling.
  • Schud geen handen met uw chiropractor of andere aanwezigen.
  • Houd in de wachtkamer minimaal 1,5 meter afstand.
  • Draag comfortabele kleding, dit vermindert de noodzaak tot uitkleden.

Onze chiropractoren en secretaresses doen hun uiterste best om een zo goed mogelijk hygiëne te waarborgen in de praktijk. Zij wassen na elke patiënt hun handen en zaken als PIN-apparaat, deurklinken, stoelen en behandelbanken worden zeer frequent grondig gereinigd. De toiletruimte is voorlopig helaas gesloten voor patiënten.

Verkoudheidsklachten bij ons personeel kan er toe leiden dat er onverhoopt geen secretaresse aanwezig is of dat u behandeld wordt door een andere chiropractor dan u gewend bent. Wij rekenen op uw begrip.

Voor de meest recente informatie over het coronavirus en de in Nederland geldende maatregelen verwijzien wij u naar de website van het RIVM.