Coronavirus (COVID-19)

14 december 2020 – Naar aanleiding van de nieuwe overheidsmaatregelen in het kader van het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om onze fysieke dienstverlening tot en met 18 januari 2021 op te schorten. Helaas vallen wij volgens de overheid namelijk onder de niet-medische contactberoepen.

Wel zijn wij gedurende deze periode gewoon telefonisch bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en u waar mogelijk te voorzien van advies.

Uw geplande afspraak vóór 20 januari 2021

Indien u een afspraak bij ons heeft vóór 20 januari 2021 dan nemen wij in de week voorafgaand aan uw afspraak contact met u op om deze te verplaatsen. Door het uitstellen van alle afspraken zal onze agenda in de periode vanaf 20 januari 2021 erg druk zijn, wij vragen hiervoor uw begrip.

Consult op afstand

Tot 20 januari 2021 bieden wij u in plaats van uw reguliere behandeling desgewenst een telefonisch of e-consult aan. Hierbij evalureren we uw huidige situatie en bespreken we de voortgang van het herstelproces. Op basis daarvan kunnen we u adviseren over het vervolgtraject en waar nodig voorzien van aanvullende oefeningen. Voor bestaande patiënten zijn er aan deze dienstverlening géén kosten verbonden.

Uw geplande afspraak ná 19 januari 2021

Vooralsnog verwachten wij onze fysieke dienstverlening vanaf 20 januari 2021 weer volledig te hervatten. Omdat we niet verwachten dat alle maatregelen omtrent het coronavirus tegen die tijd volledig zijn opgeheven blijven de eerder genomen maatregelen in onze praktijk vanaf die datum van kracht.

Maatregelen in de praktijk

Kom alleen naar uw afspraak. Indien het een afspraak voor een kind van 16 jaar of jonger betreft, mag er één ouder/verzorger mee naar de afspraak komen.

Kom op tijd. Niet meer dan 10 minuten te vroeg én vooral ook niet te laat, zo zorgen we er voor dat er zo min mogelijk mensen in de praktijk aanwezig zijn.

Draag een mondkapje. Chiropro is een openbare ruimte en in de praktijk geldt dan ook het dringend advies  om een mondkapje te dragen. Het is niet verplicht, maar we waarderen het enorm als u aan deze oproep gehoor geeft. 

Neem uw eigen (bad)handdoek mee voor op de behandelbank.

Bent u 70 jaar of ouder of heeft u een kwetsbare gezondheid? Wij adviseren u om extra voorzichtig te zijn en uw afspraak eventueel te verzetten indien uw klachten niet dringend zijn.

In de volgende gevallen verzoeken wij u dringend om uw afspraak te verplaatsen naar een later tijdstip:

·      U heeft één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of koorts (meer dan 38 ).

·      U of iemand in uw huishouden heeft momenteel corona of heeft corona gehad, maar bent/is minder dan 48 uur klachtenvrij.

Verder willen we u vragen om bij een bezoek aan onze praktijk het volgende in acht te nemen:

·      Ontsmet uw handen na binnenkomst met handalcohol (er hangen dispensers in de wachtkamer).

·      Gebruik na het ontsmetten van uw handen uw mobiele telefoon niet meer.

·      Schud geen handen met uw chiropractor of andere aanwezigen.

·      Houd in de wachtkamer minimaal 1,5 meter afstand.

Onze chiropractoren en secretaresses doen hun uiterste best om een zo goed mogelijke hygiëne te waarborgen in de praktijk. Zij wassen na elke patiënt hun handen en o.a. PIN-apparaat, deurklinken, stoelen en behandelbanken worden zeer frequent grondig gereinigd.

Verkoudheidsklachten en quarantaine verplichtingen bij ons personeel kan er toe leiden dat er onverhoopt geen secretaresse aanwezig is of dat u behandeld wordt door een andere chiropractor dan u gewend bent. Wij rekenen op uw begrip.

Voor de meest recente informatie over het coronavirus en de in Nederland geldende maatregelen verwijzen wij u naar de website van het RIVM.