Team Chiropro

Bij Chiropro staan wij voor unieke zorg met een professioneel maar tegelijkertijd ook persoonlijk karakter. Wij zijn van mening dat daar vaste en vertrouwde gezichten bij horen. Graag stellen wij het team van Chiropro daarom alvast aan u voor.

Annique Holleman, chiropractor en eigenaresse

Annique Holleman


Annique is chiropractor bij Chiropro, de praktijk die zij in 2014 zelf heeft opgericht. Als chiropractor heeft Annique zich gespecialiseerd in het behandelen van (top)sporters, zwangere vrouwen en baby's en kinderen.

Meer over Annique

 

Manu Pinkster, chiropractor

Manu Pinkster


Manu is sinds juli 2016 werkzaam als chiropractor bij Chiropro. Zij is net als Annique gespecialiseerd in het behandelen van (top)sporters, zwangere vrouwen en baby's en kinderen. Manu werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Meer over Manu

 

Madelon Bredie, chiropractor

Madelon Bredie


Madelon werkt tijdens het zwangerschapsverlof van Annique als chiropractor bij Chiropro. Dit heeft ze ook in 2015 met veel plezier gedaan. Madelon is gespecialiseerd in het behandelen van sporters, zwangeren en kinderen en werkt vanaf september op donderdag.

Meer over Madelon

 

Chantal, secretaresse

Chantal

Chantal is getrouwd met Pim en samen hebben zij twee kinderen: Lindsay en Lorenzo. Ze is opgegroeid in Beuningen en daar woont ze nu nog steeds met haar gezin. Na jaren in de horeca gewerkt te hebben is Chantal in de administratieve sector terecht gekomen, waar ze lange tijd met veel plezier gewerkt heeft. In 2013 heeft ze een grote stap genomen door van haar hobby haar beroep te maken en is ze een eigen bedrijfje begonnen. Sinds juli 2015 werkt ze daarnaast parttime als secretaresse bij Chiropro. Chantal: "We werken samen in een klein hecht team. Het is leuk afwisselend werk met veel klantencontact en dat spreek mij erg aan in deze baan."

 

Melissa, secretaresse

Melissa

Melissa woont samen met haar vriend en twee kinderen in Huissen, naar eigen zeggen een stad met een dorps karakter. Als de verkoopster in een winkel je kent dan is dat in Huissen niet eng, maar juist gezellig en het geeft een knus gevoel. Ze prijst zich gelukkig dat ze zich mama mag noemen en kiest bewust voor een parttime baan naast de uitdaging van het moederschap. Ze danst, leest en schrijft graag en houdt van een lekker drankje op het terras in de avondzon. Melissa: "Ik heb deze keer bewust gekozen voor een kleinschalige werkomgeving met veel klantcontact. Ik ben een energiek en enthousiast persoon die graag haar denkbeeldige zes handen laat wapperen. Ik zie u graag aan de balie bij Chiropro".

 

Lisanne, secretaresse

Lisanne

Lisanne woont en studeert in Nijmegen. Ze studeert pedagogiek aan de HAN in Nijmegen en wil na het afronden van haar studie graag met adolescenten gaan werken. Naast haar studie werkt Lisanne als secretaresse bij Chiropro, dus u zult haar vooral in de vakantieperiodes achter de balie aantreffen. Het contact met de klant bij Chiropro vindt Lisanne erg leuk en het feit dat er ook veel kinderen bij Chiropro komen maakt het met haar pedagogische achtergrond natuurlijk nog leuker. Lisanne: "Chiropro heeft een open, vriendelijke en professionele uitstraling. Dat past wel bij mij."

 

Jan Michiel, praktijkmanager

Jan Michiel

Jan Michiel is de partner van Annique en is van meet af aan haar klankbord geweest bij het opzetten en runnen van Chiropro. Alles achter de schermen, van ICT tot administratie en communicatie, wordt door Jan Michiel geregeld. Zo kan de rest van Team Chiropro zich focussen op het bieden van de best mogelijk zorg aan u als patiënt.

Jan Michiel: "Ik ben een zeer gedreven persoon en ga altijd voor het beste resultaat. Dit past goed bij de doelstelling van Chiropro, het leveren van professionele en persoonlijke zorg zoals we zelf behandeld zouden willen worden. Ik houd me dan ook met veel plezier bezig met alle randzaken bij Chiropro om zo bij te dragen aan een optimale ervaring voor patiënten."