Nieuw gezicht bij Chiropro

Het team van Chiropro wordt uitbreid! Een nieuw gezicht in de praktijk en een nieuwe stem aan de telefoon gaan ervoor zorgen dat we u vanaf nu nog betere service kunnen bieden en altijd optimaal bereikbaar zijn.

De telefoon en de e-mail zullen dan ook minder vaak door Annique zelf beantwoord worden. Uiteraard kunt u Annique altijd persoonlijk spreken indien u dit wenst. Persoonlijke aandacht blijft bij Chiropro namelijk onverminderd belangrijk!

Natascha Luteijn

Het eerste nieuwe gezicht bij Chiropro is Natascha Luteijn. Natascha is op 1 juni begonnen en gaat zich bezighouden met de administratie. Op maandag en vrijdag is zij nu het vaste gezicht achter de balie en de nieuwe stem aan de telefoon.

Natascha is eerder werkzaam geweest bij verschillende grotere en kleinere bedrijven en heeft nu bewust gekozen voor een klein bedrijf, waarbij persoonlijke aandacht en professionaliteit voorop staan. Natascha: “Ik heb ontzettend veel zin om in een jonge, gemotiveerde en enthousiaste praktijk aan de slag te gaan. Tot ziens aan de balie bij Chiropro”.

Afscheid

Menigeen zal ondertussen kennis gemaakt hebben met Marianne, de moeder van Annique. Helaas betekent de aanstelling van onze eerste vaste secretaresse dat we afscheid van haar gaan nemen. Niet in de laatste plaats omdat er een kleinkind op komst is, dat haar liefde en aandacht net zo hard nodig heeft als Chiropro het eerste jaar van haar heeft gehad. Namens Chiropro willen we Marianne heel erg bedanken voor haar onvoorwaardelijke inzet en zullen we de gezellige gesprekken in de wachtkamer en goede zorgen ontzettend missen.