Het Vierdaagse team van Chiropro

De Chiropro slogan ‘gezond in beweging met chiropractie’ heb ik gekozen omdat ik graag bezig ben met bewegen. Niet alleen met zelf bewegen, maar vooral ook met zorgen dat anderen zo goed en makkelijk mogelijk kunnen bewegen.

SBS6_ChiroproHet begeleiden van deelnemers aan sportevenementen zie ik dan ook altijd als een erg leuke uitdaging. In het verleden heb ik deel uitgemaakt van het medisch team van Alpe d’HuZes en momenteel werk ik voor het Nederlands Paralympisch zwemteam.

Met de Nijmeegse Vierdaagse staat er natuurlijk een prachtig sportevenement dicht bij huis voor de deur. Toen een van mijn patiënten me onlangs vertelde dat ze dit jaar de Vierdaagse mee gaat lopen kwam ik op het idee om het Vierdaagse team van Chiropro op te zetten. Alle patiënten die bij Chiropro onder behandeling zijn en de Vierdaagse lopen kunnen rekenen op extra zorg tijdens de Vierdaagse. Zo zal ik langs de kant staan met onder andere tape, advies en versnaperingen en zal er op woensdagavond een speciaal Vierdaagse spreekuur zijn.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van de prestaties van ons team tijdens de Nijmeegse Vierdaagse 2014. Lees voor tips het Vierdaagse blog.

Heeft u zelf ook interesse? Meldt u dan nu aan, want het Vierdaagse team van Chiropro zal een traditie worden en volgend jaar terugkeren.

Voor nu, zet hem op en geniet ervan!

Sportieve groet,
Annique Holleman