Chiropro breidt verder uit!

Nieuwe gezichten in de praktijk en nieuwe stemmen aan de telefoon gaan ervoor zorgen dat we u vanaf nu nog betere service kunnen bieden en ook nog beter bereikbaar zijn.

De telefoon en de e-mail zullen dan ook minder vaak door Annique zelf beantwoord worden. Uiteraard kunt u Annique altijd persoonlijk spreken indien u dit wenst. Persoonlijke aandacht blijft bij Chiropro namelijk onverminderd belangrijk!

Nikky van Bodegom, chiropractor

Nikky is haar carrère begonnen als radiodiagnostisch laborant. Tijdens haar opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken raakte zij steeds meer geïnteresseerd in de complexiteit van de wervelkolom, het zenuwstelsel en de daaraan gerelateerde klachten. Ze merkte dat ze graag meer wilde doen voor patiënten dan alleen beeldmateriaal verzorgen. Toen zij onverwacht zelf door toedoen van rugklachten in aanraking kwam met chiropractie werd de interesse voor het beroep gewekt.

Na het afronden van haar MBRT studie heeft Nikky een jaar gewerkt voor het Neuro Imaging Centre van de Rijksuniversiteit Groningen en het MRI centrum Amsterdam. Een leuk en interessant jaar, maar haar interesse in chiropractie bleef. Uiteindelijk besloot ze haar droom achterna te gaan en naar Engeland te gaan om de 5 jarige universitaire opleiding Chiropractie aan het AECC in Bournemouth te volgen.

Na het afronden van de opleiding is Nikky een aantal jaar werkzaam geweest in het noorden van Nederland. Als chiropractor heeft ze zich gespecialiseerd in het behandelen van baby’s en kinderen en in medical taping. Nikky is daarnaast actief betrokken bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie en recentelijk heeft ze het artikel ’Staand werken, gezond of nieuwe rage’ gepubliceerd.

Nikky: “Het is geweldig om in een praktijk te werken waar je eigen werkwijze zo goed aansluit bij het motto van de praktijk; persoonlijke zorg zoals je die zelf zou willen ontvangen!”

Nikky zal per juli 2015 werken op maandag en woensdag.

Madelon Bredie, Chiropractor

“Chiropractie kwam al vroeg op mijn pad. Al als tiener ben ik behandeld door een chiropractor met goed resultaat. Ondanks dat ben ik eerst fysiotherapie gaan studeren. Na mijn studie fysiotherapie afgerond te hebben wilde ik toch nog meer kennis vergaren en ben ik alsnog begonnen met de studie chiropractie.

De behandelwijze en ‘holistische aanpak’ bij chiropractie, waarbij naar het totaalplaatje wordt gekeken en niet alleen het gebied waar iemand pijn heeft, spreken mij erg aan. Mijn speciale interesse gaat uit naar het behandelen van sporters, zwangere vrouwen en kinderen.

Ik vind het fantastisch om te zien hoe je bijvoorbeeld kinderen met slechts een lichte behandeling op verschillende fronten beter kunt laten functioneren of hoe je zowel amateurs als topsporters kunt helpen om klachten te voorkomen en hun prestaties te verbeteren. Het is geweldig om met chiropractie jong en oud te laten functioneren zonder pijn en beperkingen.”

Madelon zal per half augustus 2015 werken op donderdag.

Chantal, secretaresse

Vanaf juli 2015 is Chantal het team van Chiropro komen verstreken. Zij zal zich samen met Natascha, waar u inmiddels wellicht al kennis mee heeft mogen maken, gaan bekommeren om het secretariële werk bij Chiropro.

“Ik ben getrouwd met Pim en we hebben samen twee kinderen; Lindsay en Lorenzo. Zelf ben ik opgegroeid in Beuningen en daar wonen we nu ook. Na jaren in de horeca gewerkt te hebben ben ik administratief werk gaan doen. In 2013 ben ik voor mezelf gaan werken en sinds juli 2015 werk ik parttime bij Chiropro als secretaresse. We werken samen in een klein hecht team. Het is leuk afwisselend werk met veel klantencontact en dat spreek mij zo aan in deze baan.”