Annique verkozen tot Jong MKB’er van het jaar!

Op dinsdag 7 april 2015 vond in Kasteel Doornenburg alweer de vierde editie van de verkiezing tot JongMKB’er van het jaar plaats.

Tijdens deze avond ging Annique Holleman van chiropractiepraktijk Chiropro de strijd aan met Mariëlle Stolk van Marstyling en Paul Bier van Brouwerij Wijchense Schone.

In de aanloop naar de verkiezingsavond is de jury, bestaande uit Lammert de Vries van Landgoed Groot Warnsborn, René Jansen van Rabobank Rijk van Nijmegen en Bas van Snippenburg, voorzitter van MKB Nederland Oost, bij alle genomineerden op bezoek geweest om hun jonge ondernemingen te beoordelen.

En de winnaar is… Annique Holleman! Zij neemt hiermee het stokje over van de winnaar van vorig jaar, Dave Kemperman van Postmasters.

René Jansen sprak tijdens de bekendmaking: “Annique Holleman is een zelfbewuste ondernemer die al vroeg wist wat ze wilde. Annique is een vakvrouw die gaat voor de best mogelijke zorg voor haar patiënten.“

Annique: “Het is een eer om als vrouwelijke zorgverlener deze titel te verdienen. De zorg en naderhand chiropractie in het bijzonder zijn altijd al mijn passie geweest. Dankzij deze passie heb ik me nu ook vol in het ondernemen kunnen storten, wat een geweldige ervaring is. Het is ontzettend hard werken en zonder de steun van je naasten red je het niet. Heel erg leuk om op deze manier een pluim op mijn hoed te krijgen.”