Rug analyse dagen van 1 tot en met 9 november 2018
Op 28-10-2018 door Chiropro

U kunt zich gratis en geheel vrijblijvend opgeven voor een analyse van uw rug- en nekklachten of andere klachten aan uw beweeggingsstelsel. In de laatste editie van het Betuwenieuws geven de chiropractoren van Chiropro alvast antwoord op de meest gestelde vragen en leest u meer over de analyse mogelijkheden.

Aanmelden? In het artikel leest u wat de mogelijkheden zijn.

Nog geen Adobe Acrobat Reader? Download deze dan hier.

Chiropro AVG proof
Op 17-10-2018 door Chiropro

Vanaf vandaag is ook Chiropro AVG proof. Chiropro heeft er altijd al naar gestreefd om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en vertrouwelijk om te gaan met de informatie die u met ons deelt en zal dit ook altijd blijven doen. In het kader van de AVG die in mei dit jaar van kracht is geworden hebben we nu in een privacyverklaring ook op papier gezet hoe wij met uw gegevens omgaan.

Vacature secretaresse
Op 21-9-2018 door Chiropro

Altijd al het gezicht van een kleinschalig bedrijf willen zijn? Chiropro is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde secretaresse. Meer informatie vind je op onze vacature pagina.

Annique 10 jaar chiropractor
Op 7-8-2018 door Chiropro

10 jaar geleden studeerde Annique af als chiropractor aan de universiteit voor chiropractie in Bournemouth. In een blog blikt ze terug op deze periode.

Vacature secretaresse
Op 1-4-2018 door Chiropro

Chiropro blijft groeien en daarmee ook ons team. Per 1 mei 2018 zijn wij daarom op zoek naar een parttime secretaresse / praktijkmedewerkster. Meer informatie vind je op onze vacature pagina.

Tips voor het kiezen van een goede zorgverzekering
Op 17-12-2017 door Chiropro

Geen centje pijn met een goede zorgverzekering!

De feestdagen breken weer aan en als of we het nog niet druk genoeg hebben, ook uw zorgverzekering kan weer onder de loep worden genomen. Daarom helpt Chiropro u een eindje op weg met de volgende tips:

  • Uw verzekering moet voor 1 januari worden opgezegd, maar u heeft tot 31 januari om eenzorgverzekering nieuwe zorgverzekering af te sluiten.
  • Chiropractie zit in de aanvullende verzekering en daarom geldt hiervoor geen eigen risico.
  • Bij verschillende verzekeraars (o.a. VGZ, Turien, IK, UMC, ONVZ, Interpolis en Univé) valt chiropractische zorg onder beweegzorg. Hieronder vallen vaak ook andere therapiën zoals fysiotherapie en manuele therapie. Heeft u een multidisciplinaire aanpak nodig dan zijn deze verzekeringen dus niet gunstig voor u.
  • Het is mogelijk om de basisverzekering en de aanvullende verzekering bij verschillende verzekeraars af te sluiten. 
  • Door uw premie in 1x te betalen kunt u een hoop geld besparen.

Het volledige overzicht van wat er door de verzekeraars wordt vergoed vindt u op de pagina vergoedingen. Dit overzicht was correct op het moment van publiceren, maar wordt gedurende het jaar niet bijgewerkt. Wij raden u dan ook aan om altijd uw polisvoorwaarden te raadplegen.

Chiropractor Annique bevallen van dochter Emma
Op 21-11-2017 door Chiropro

Op donderdag 9 november 2017 zijn wij weer een nieuw avontuur begonnen met de geboorte van onze dochter en zusje Emma!

Emma doet het ontzettend goed, Annique herstelt voorspoedig en Jack is heel blij met zijn kleine zusje! We genieten volop met zijn viertjes.

Bedankt voor alle lieve berichtjes en kaartjes! Ik heb nu alweer zin om naar de praktijk te gaan dus tot snel!

Liefs Annique, Jan Michiel, Jack en Emma

 

Emma Karsten

World Spine Day 2017 Uw Rug in Actie!
Op 3-10-2017 door Chiropro

Elk jaar op 16 oktober komen mensen van over de hele wereld samen op World Spine Day om meer bewustzijn te genereren rondom de gezondheid van ons beweegstelsel en met name de wervolkolom. World Spine Day is een onderdeel van de Bone and Joint Decade's Action Week. Iedereen kan mee doen, ook de NCA chiropractoren doen dit jaar weer mee, dus zo ook Chiropro, en hopen dat ook al hun patiënten mee zullen doen!

Rugpijn wereldwijd een groot probleem

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben problemen met hun beweegstelsel. Hierbij kun je denken aan lage rugpijn, nekpijn, scoliose, hoofdpijn en hernia, om maar een kleine greep uit de vele problemen te nemen. Pijnklachten aan het bewegingsstelsel kunnen zeer vervelende gevolgen hebben voor de algemene gezondheid van iemand en kunnen er zelfs voor zorgen dat dagelijkse activiteiten zoals werken en het huishouden niet meer mogelijk zijn zonder pijn.

Uw Rug In Actie!

Onderzoek heeft aangetoond dat een slechte houding en een sedentaire leefstijl het risico op WSD 2017rugpijn en andere pijnklachten aan het bewegingsstelsel sterk vergroten. Volgens de World Health Organization is 1 van de 4 volwassenen niet actief genoeg, en meer dan 80% van de adolescenten. Het WSD thema voor 2017 is dan ook ''Uw Rug In Actie''. Vorige jaren hebben we de nadruk gelegd op het minder zitten en meer bewegen, dit jaar willen we graag aandacht voor actief bewegen. Dit thema sluit naatloos aan bij de nieuwe beweegrichtlijnen van de volksgezondheid die dit jaar naar buiten zijn gekomen: bewegen is goed, maar meer bewegen is beter! Bewezen is dat niet alleen matig intensief bewegen belangrijk is voor je gezondheid is, maar ook spier- en botversterkende oefeningen en voor ouderen balans oefeningen essentieel zijn om gezond te blijven en blessures en pijnklachten voorkomen.

Kom in beweging en win!  

Houd de actie pagina's van de NCA  en WSD in de gaten en win leuke prijzen door Uw Rug In Actie te brengen! 

wsd logo

Zwangerschapsverlof Annique
Op 3-9-2017 door Chiropro

Van 18 september a.s. tot en met 19 januari 2018 zal Annique heerlijk gaan genieten van haar zwangerschapsverlof. Tijdens het verlof van Annique zullen Nikki Robinson en Madelon Bredie haar patiënten waarnemen en zal de praktijk op dinsdag in plaats van donderdag gesloten zijn. Tijdens deze periode zullen de openingstijdens als volgt zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

09.00 - 17.00 uur
Gesloten
09.00 - 17.00 uur
12.00 - 20.00 uur
08.00 - 16.00 uur

Website Chiropro nu 'mobile friendly'
Op 16-8-2017 door Chiropro

Klantvriendlijkheid vinden wij bij Chiropro erg belangrijk en daar hoort ook een gebruiksvriendelijke website bij. Bezoekt u onze website op uw smartphone of (kleinere) tablet, dan past deze zich nu automatisch aan aan de afmetingen en resolutie van uw scherm. Tekst en afbeeldingen worden anders uitgelijnd en de navigatie wordt eenvoudiger gemaakt. Hierdoor wordt het makkelijker om op uw smartphone of tablet de gewenste informatie te vinden. 

1234