Vacature secretaresse
Op 1-4-2018 door Chiropro

Chiropro blijft groeien en daarmee ook ons team. Per 1 mei 2018 zijn wij daarom op zoek naar een parttime secretaresse / praktijkmedewerkster. Meer informatie vind je op onze vacature pagina.

Tips voor het kiezen van een goede zorgverzekering
Op 17-12-2017 door Chiropro

Geen centje pijn met een goede zorgverzekering!

De feestdagen breken weer aan en als of we het nog niet druk genoeg hebben, ook uw zorgverzekering kan weer onder de loep worden genomen. Daarom helpt Chiropro u een eindje op weg met de volgende tips:

 • Uw verzekering moet voor 1 januari worden opgezegd, maar u heeft tot 31 januari om eenzorgverzekering nieuwe zorgverzekering af te sluiten.
 • Chiropractie zit in de aanvullende verzekering en daarom geldt hiervoor geen eigen risico.
 • Bij verschillende verzekeraars (o.a. VGZ, Turien, IK, UMC, ONVZ, Interpolis en Univé) valt chiropractische zorg onder beweegzorg. Hieronder vallen vaak ook andere therapiën zoals fysiotherapie en manuele therapie. Heeft u een multidisciplinaire aanpak nodig dan zijn deze verzekeringen dus niet gunstig voor u.
 • Het is mogelijk om de basisverzekering en de aanvullende verzekering bij verschillende verzekeraars af te sluiten. 
 • Door uw premie in 1x te betalen kunt u een hoop geld besparen.

Het volledige overzicht van wat er door de verzekeraars wordt vergoed vindt u op de pagina vergoedingen. Dit overzicht was correct op het moment van publiceren, maar wordt gedurende het jaar niet bijgewerkt. Wij raden u dan ook aan om altijd uw polisvoorwaarden te raadplegen.

Chiropractor Annique bevallen van dochter Emma
Op 21-11-2017 door Chiropro

Op donderdag 9 november 2017 zijn wij weer een nieuw avontuur begonnen met de geboorte van onze dochter en zusje Emma!

Emma doet het ontzettend goed, Annique herstelt voorspoedig en Jack is heel blij met zijn kleine zusje! We genieten volop met zijn viertjes.

Bedankt voor alle lieve berichtjes en kaartjes! Ik heb nu alweer zin om naar de praktijk te gaan dus tot snel!

Liefs Annique, Jan Michiel, Jack en Emma

 

Emma Karsten

World Spine Day 2017 Uw Rug in Actie!
Op 3-10-2017 door Chiropro

Elk jaar op 16 oktober komen mensen van over de hele wereld samen op World Spine Day om meer bewustzijn te genereren rondom de gezondheid van ons beweegstelsel en met name de wervolkolom. World Spine Day is een onderdeel van de Bone and Joint Decade's Action Week. Iedereen kan mee doen, ook de NCA chiropractoren doen dit jaar weer mee, dus zo ook Chiropro, en hopen dat ook al hun patiënten mee zullen doen!

Rugpijn wereldwijd een groot probleem

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben problemen met hun beweegstelsel. Hierbij kun je denken aan lage rugpijn, nekpijn, scoliose, hoofdpijn en hernia, om maar een kleine greep uit de vele problemen te nemen. Pijnklachten aan het bewegingsstelsel kunnen zeer vervelende gevolgen hebben voor de algemene gezondheid van iemand en kunnen er zelfs voor zorgen dat dagelijkse activiteiten zoals werken en het huishouden niet meer mogelijk zijn zonder pijn.

Uw Rug In Actie!

Onderzoek heeft aangetoond dat een slechte houding en een sedentaire leefstijl het risico op WSD 2017rugpijn en andere pijnklachten aan het bewegingsstelsel sterk vergroten. Volgens de World Health Organization is 1 van de 4 volwassenen niet actief genoeg, en meer dan 80% van de adolescenten. Het WSD thema voor 2017 is dan ook ''Uw Rug In Actie''. Vorige jaren hebben we de nadruk gelegd op het minder zitten en meer bewegen, dit jaar willen we graag aandacht voor actief bewegen. Dit thema sluit naatloos aan bij de nieuwe beweegrichtlijnen van de volksgezondheid die dit jaar naar buiten zijn gekomen: bewegen is goed, maar meer bewegen is beter! Bewezen is dat niet alleen matig intensief bewegen belangrijk is voor je gezondheid is, maar ook spier- en botversterkende oefeningen en voor ouderen balans oefeningen essentieel zijn om gezond te blijven en blessures en pijnklachten voorkomen.

Kom in beweging en win!  

Houd de actie pagina's van de NCA  en WSD in de gaten en win leuke prijzen door Uw Rug In Actie te brengen! 

wsd logo

Zwangerschapsverlof Annique
Op 3-9-2017 door Chiropro

Van 18 september a.s. tot en met 19 januari 2018 zal Annique heerlijk gaan genieten van haar zwangerschapsverlof. Tijdens het verlof van Annique zullen Nikki Robinson en Madelon Bredie haar patiënten waarnemen en zal de praktijk op dinsdag in plaats van donderdag gesloten zijn. Tijdens deze periode zullen de openingstijdens als volgt zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

09.00 - 17.00 uur
Gesloten
09.00 - 17.00 uur
12.00 - 20.00 uur
08.00 - 16.00 uur

Website Chiropro nu 'mobile friendly'
Op 16-8-2017 door Chiropro

Klantvriendlijkheid vinden wij bij Chiropro erg belangrijk en daar hoort ook een gebruiksvriendelijke website bij. Bezoekt u onze website op uw smartphone of (kleinere) tablet, dan past deze zich nu automatisch aan aan de afmetingen en resolutie van uw scherm. Tekst en afbeeldingen worden anders uitgelijnd en de navigatie wordt eenvoudiger gemaakt. Hierdoor wordt het makkelijker om op uw smartphone of tablet de gewenste informatie te vinden. 

Rug analyse dagen van 4 tot en met 12 mei
Op 1-5-2017 door Chiropro

U kunt zich gratis en geheel vrijblijvend opgeven voor een analyse van uw rugklachten of andere klachten aan uw bewegingsstelsel. In onderstaand artikel uit het Betuwenieuws geven de chiropractoren van Chiropro antwoord op de meest gestelde vragen en leest u meer over de analyse mogelijkheden en hoe u zich kunt aanmelden.

rug analyse dagen

Geen centje pijn in 2017
Op 5-12-2016 door Chiropro

Geen centje pijn in 2017 met een goede aanvullende verzekering.

De feestdagen breken weer aan en als of we het nog niet druk genoeg hebben, ook uw zorgverzekering kan weer onder de loep worden genomen. Daarom helpt Chiropro u een eindje op weg met de volgende tips:

 • Uw verzekering moet voor 1 januari worden opgezegd maar u zorgverzekeringheeft to 31 januari om een nieuwe verzekering af te sluiten.
 • Chiropractie zit in de aanvullende verzekering en daarom geldt hiervoor geen eigen risico.
 • Bij verschillende verzekeraars (o.a. VGZ, Turien, IK, UMC, ONVZ, Interpolis en Univé) valt chiropractische zorg onder beweegzorg. Hieronder vallen vaak ook andere therapiën zoals fysiotherapie en manuele therapie.
 • Het is mogelijk om de basisverzekering en de aanvullende verzekering bij verschillende verzekeraars af te sluiten. 
 • Door uw premie in 1x te betalen kunt u een hoop geld besparen.
 • Top 5 verzekeringen voor chiropractie voor u samengesteld door Chiropro.

Het volledige overzicht van wat er door de verzekeraars wordt vergoed vindt u op de pagina vergoedingen. Dit overzicht was correct op het moment van publiceren, maar wordt gedurende het jaar niet bijgewerkt. Wij raden u dan ook aan om altijd uw polisvoorwaarden te raadplegen. 

Chiropractisch is er weer!
Op 19-10-2016 door Chiropro

Gratis rugscreening, oefeningen voor uw bovenrug en alles over nekpijn. Dit en meer in de nieuwe versie van Chiropractisch. Lees hier de online versie of neem een exemplaar mee bij Chiropro.

NCA 10.000 stappenchallenge
Op 3-10-2016 door Chiropro

Bij Chiropro zetten we ons graag preventief in voor uw gezondheid. Door meer te bewegen en minder stil te zitten houdt u uw bewegingsstelsel gezond! We nodigen u daarom uit om mee te doen aan de NCA 10.000 stappenchallenge die van 16 oktober tot en met 5 november 2016 wordt georganiseerd door de beroepsvereniging van chiropractoren in Nederland! Goed voor uw gezondheid en u kunt er ook nog eens leuke prijzen mee winnen!

Meedoen in slechts 3 stappen

Pacer app

 1. Installeer de PACER app op uw smartphone.
 2. Open vervolgens de app en meldt u aan als nieuwe gebruiker. Kies als 'Username' Chiropro-achternaam waarbij u achternaam vervangt door uw eigen achternaam.
 3. Druk rechts onderin op het icoontje 'Groups' en zoek de groep NCA  Stappen Challlenge. Druk achtereenvolgens op deze groep en op 'Join Group'.


Heeft u geen smartphone? Geen probleem bij Chiropro liggen er gratis stappentellers voor u klaar zodat u toch mee kunt doen.

Doe mee en win!

De hoofdprijs is natuurlijk een betere gezondheid, maar daarnaast zijn er leuke troostprijzen te winnen:

 • Voor de meest actieve deelnemer ligt er een originele FitBit One stappenteller klaar.
 • De meest actieve praktijk van Nederland wint 5 toegangskaartjes tot de expositie Bodyworlds in Amsterdam. Deze kaartjes zullen wij in dat geval verloten onder alle deelnemers van Chiropro.
 • De drie meest actieve deelnemers van Chiropro winnen een Jawbone UP MOVE stappenteller.

Stappen tellen: leuk en gezond!

De kans is groot dat u lichtelijk verslaafd raakt aan het stappen tellen. Op een miezerige dag moeten de kinderen ineens mee naar buiten voor een potje voetbal en u belt bij de buren aan om te vragen of u de hond vandaag misschien mag uitlaten. Klinkt als onzin, maar dat is de magische werking van een stappenteller. Door bewust bezig te zijn met de hoeveelheid beweging op een dag wordt het steeds meer een uitdaging en bereikt u het minimale aantal van 10.000 stappen per dag voor u er erg in heeft. Onderzoek heeft aangetoond dat 93% van de mensen die een stappenteller zijn gaan gebruiken blijvend meer zijn gaan bewegen en zo een positieve bijdrage leveren aan hun eigen gezondheid. Lees ons blog 'Sta op en Beweeg' voor meer informatie over het belang van bewegen voor uw gezondheid.

Gratis rugscreening

De stappenchallenge duurt van 16 oktober tot en met 5 november 2016! Ter afsluiting van de challenge bieden wij iedereen op 5 november 2016 een gratis rugscreening aan.

Team Chiropro geeft u het goede voorbeeld door ook mee te doen aan de challenge en we wensen alle deelnemers heel veel gezonde stappen toe!

1234