Masters pediatrie
Op 23-9-2018 door Chiropro

Manu begint in oktober aan een 3-jarige masters opleiding pediatrics aan het AECC in Bournemouth. In een blog vertelt ze over haar motivatie en de opleiding.

Win een Tempur reiskussen
Op 14-9-2017 door Chiropro

Reken voorgoed af met nekklachten tijdens uw vakantie! Like Chiropro op Facebook en maak kans op deze reisuitvoering van het Tempur hoofdkussen.


Tempur kussens hebben optimale drukverlagende eigenschappen die de bloedcirculatie bevorderen. Daarnaast worden spieren en zenuwen zo minimaal mogelijk belast. De reisuitvoering is slechts 25 cm bij 31 cm en dus makkelijk mee te nemen.

tempur reiskussen

Rugklachten?
Op 16-8-2017 door Chiropro

Rugversterkende oefeningen kunnen uitkomst bieden. Op mijnoefening.nl vindt u hier meer over.

De chiropractoren van Chiropro geven antwoord op uw vragen
Op 1-5-2017 door Chiropro

'Wat houdt chiropractie precies in? Met welke klachten kunnen patiënten bij jullie terecht?' Op deze en andere vragen geven de chiropractoren van Chiropro antwoord in onderstaand artikel in het Betuwenieuws van woensdag 3 mei 2017.

rug analyse dagen

Goede voornemens?
Op 8-2-2017 door Chiropro

Heeft u het goede voornemen om een oude gewoonte te doorbreken? Deze tips kunnen u helpen:

 • Zorg voor een goede motivatie en motiveer hierbij vooral jezelf, want gewoontes verander je alleen voor jezelf en voor niemand anders.
 • Identificeer het onderliggend probleem en pak dit indien nodig aan. Hulp vragen van anderen is hierbij geen schande.
 • Ben lief voor jezelf! Lukt het een dag niet, pak het de volgende dag weer op. Elke dag dat het u wel lukt is er één meer dan het voorheen.

Lees meer over goede voornemens in onze blog.

Top 5 zorgverzekeringen
Op 13-12-2016 door Chiropro

Bij Chiropro hebben we voor u alle zorgverzekeringen naast elkaar gezet en uitgezocht welke verzekering de beste is voor chiropractische behandelingen in 2017.

 1. VGZ
 2. Unive
 3. OZF
 4. UMC
 5. VvAA

Onze selectie is gemaakt op een basis van 8 tot 10 behandelingen van 53 euro. Er kunnen geen rechten worden ontleedn aan de top 5. Voor meer tips over hoe u de juiste keuze maakt betreffende de zorgverzekering leest u ons nieuwsitem Geen centje pijn in 2017.

Sta op en Beweeg!
Op 2-10-2016 door Chiropro
Chiropro zet zich in voor preventieve zorg en uw gezondheid. Met deze tips komt u makkelijk aan uw 10.000 stappen per dag. Lopend naar een betere gezondheid!
 1. Ga lopend of fietsend naar uw werk.
 2. Loop of fiets naar de trein of stap een paar haltes eerder uit.
 3. Neem de trap in plaats van te wachten op de lift.
 4. Maak een wandeling tijdens uw (lunch)pauze.
 5. Overleg wandelend. Wist u dat overleggen vele malen effectiever is als u beweegt onder het overleg, het stimuleert namelijk uw hersenen?
 6. Parkeer uw auto iets verder van uw bestemming. Vaak nog goedkoper ook!
 7. Maak er een competitie van en gebruik een stappenteller. 10.000 stappen per dag is het doel! Ook fietsen telt!
 8. Maak er een sociaal uitstapje van en ga een stuk wandelen met een vriend of vriendin.
 9. Breng uw kinderen lopend naar school. Loopfietsjes zijn geweldig voor uw kinderen en besparen kostbare tijd op de vroege ochtend.
 10. Ga wandelen na het eten, dit is ook nog eens goed voor de spijsvertering.
Cursusaanbod voor zwangeren
Op 16-9-2016 door Chiropro

We hebben een overzicht voor u opgesteld van cursussen die u kunt volgen tijdens uw zwangerschap in Nijmegen en omgeving.

Cursusaanbod zwangeren

Wij werken deze lijst geregeld bij en proberen deze up to date te houden. We horen het dan ook graag van u als er er dingen ontbreken of incorrect zijn.

Nog geen Adobe Acrobat reader? Download deze dan hier.

GESLAAGD? GEFELICITEERD!
Op 16-6-2016 door Chiropro

Tijd voor een feestje! Of teveel pijn voor een feestje?

Gebogen ruggen en gekruiste benen achter de examentafeltjes. Herken jij deze zithouding? Pijn in je nek of rug of aanhoudende hoofdpijn?

Chiropro helpt je graag van jouw klachten af! Kijk voor meer informatie op onze website onder klachten bij bovenrugpijn, hoofdpijn of nekpijn

Top-5 verzekeraars 2016
Op 28-11-2015 door Chiropro
 
 1. UMC
 2. OHRA 
 3. UNIVÉ
 4. VGZ
 5. ONVZ

 

 • FBTO heeft een zeer voordelige module die chiropractie vergoed, maar de verzekering is in de basis zeer uitgekleed en daarom is het moeilijk om deze met andere zorgverzekeraars te vergelijken en is daarom ook buiten beschouwing gelaten. 
 • LET OP! Bij VGZ, IZZ, Turien, IK, UMC en Univé komt chiropractie uit hetzelfde potje als andere beweegzorg zoals fysio-, oefen- en manuele therapie. 
 • Onze selectie is gemaakt op basis van 10 behandelingen van 53 euro, er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze top 5.

 

123